Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MineStreet ATATÜRKİYE
defans1 Tactiek MT1
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
7 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 56.8
solid Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Aldinucci passt de bal zonder na te denken. Tomanko rent richting de bal. Tomanko probeert naar een medespeler te passen. Bravetti rent richting de bal. Bravetti draait met de bal, schiet en ... van Hout kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Miauczyński is nu in balbezit. Paal!
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Aldinucci geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Miauczyński kopt de bal weg. Bravetti is nu in balbezit. Bravetti haalt uit met een fantastische trap. van Hout probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - ATATÜRKİYE 0:1

5e minuut.
Pandža haalt uit met een fantastische trap. Piechaczek kopt de bal weg. Klungelig pakt Barquín de bal. Castorina is nu in balbezit. Castorina haalt uit met een fantastische trap. Pupo bokst de bal weg.

7e minuut.
Pandža probeert de bal aan de voet te houden. Wawreńczuk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tomanko de bal. Tomanko speelt de bal door. Slovenský geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Castorina rent richting de bal. Wawreńczuk rent richting de bal. Wawreńczuk passt de bal in één keer door. Bravetti rent richting de bal. Bravetti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - ATATÜRKİYE 0:2

14e minuut.
Aldinucci is nu in balbezit. Aldinucci speelt de bal door. Bravetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravetti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Miauczyński de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Klungelig pakt Bravetti de bal. Tomanko rent richting de bal. Sievinen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sievinen krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Miauczyński passt de bal met de wreef. Bravetti rent richting de bal. Dinis onderschept slim de pass. Slovenský rent richting de bal. Slovenský schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Miauczyński rent richting de bal. Sassi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miauczyński. Miauczyński krijgt een gele kaart.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barquín met de inworp. Aldinucci speelt de bal door. Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Wawreńczuk is nu in balbezit. Wawreńczuk passt de bal in één keer door. Tomanko is nu in balbezit. Tomanko geeft een lange en hoge pass. Miauczyński springt en kopt de bal. van Hout bokst de bal weg. Bravetti rent richting de bal. Bravetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - ATATÜRKİYE 0:3

39e minuut.
Wawreńczuk met een sublieme pass. Klungelig pakt Bravetti de bal. Bravetti met een sublieme pass. Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński schiet op doel. van Hout kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Poukka probeert naar een medespeler te passen. Castorina bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawreńczuk rent richting de bal. Castorina verovert de bal door een tackle van achteren. Castorina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Slovenský heeft problemen om de bal te vangen. Lafond bereikt de bal nog maar net als eerste. Slovenský begaat een overtreding. Slovenský krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Aldinucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Castorina onderschept slim de pass. Castorina passt de bal in één keer door. Daar is Poukka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poukka geeft een lange en hoge pass. Paal! Pupo bokst de bal weg. Pandža rent richting de bal. De bal raakt de paal. Pandža haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - ATATÜRKİYE 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MineStreet 65%, ATATÜRKİYE 35%.
MineStreet - ATATÜRKİYE 1:3

47e minuut.
Slovenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafond onderschept slim de pass. Lafond passt de bal met de wreef. Pandža is nu in balbezit. Pandža draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Barquín is nu in balbezit. Barquín speelt de bal door. Dobiecki is nu in balbezit. Miauczyński onderschept slim de pass. Miauczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Lafond probeert de bal met de borst te controleren. Slovenský speelt de bal door. Aldinucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldinucci geeft een lange en hoge pass. Bravetti springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Aldinucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldinucci probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Miauczyński de bal. Miauczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - ATATÜRKİYE 1:4

61e minuut.
Nagel is nu in balbezit. Castorina verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barquín. Barquín krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat van Hout niet meer kan verder spelen. Havutçu komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Slovenský met een sublieme pass. Miauczyński rent richting de bal. Miauczyński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bravetti de bal. Bravetti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Havutçu speelt de bal door. Slovenský kopt de bal weg. Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński schiet op doel. Havutçu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - ATATÜRKİYE 1:5

74e minuut.
Slovenský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sievinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravetti onderschept slim de pass. Bravetti draait met de bal, schiet en ... Havutçu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - ATATÜRKİYE 1:6

84e minuut.
Miauczyński rent richting de bal. Slovenský geeft een lange en hoge pass. Daar is Arrighetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miauczyński rent richting de bal. Miauczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Havutçu trapt de bal weg van het doel. Slovenský kopt de bal weg. Daar is Dinis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bravetti rent richting de bal. Bravetti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lafond rent richting de bal. Lafond met een sublieme pass. Bravetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravetti schiet op doel. Dinis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Havutçu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MineStreet 74%, ATATÜRKİYE 26%.
MineStreet - ATATÜRKİYE 1:6