Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Voodootrela Falcon V
Voodoo Tactiek Falcon
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.3 gemiddelde waardering 46.4
adequate Schieten good
adequate Passen adequate
good Verdedigen good


4e minuut.
De Haró onderschept slim de pass. Dorado Bielsa bereikt de bal nog maar net als eerste. De Haró maakt een afschuwelijke overtreding. De Haró krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Pattison onderschept slim de pass. Pattison geeft een lange en hoge pass. De Haró rent richting de bal. De Haró draait met de bal, schiet en ... Aksentijević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voodootrela - Falcon V 0:1

12e minuut.
Zováth geeft een lange en hoge pass. Negrau kopt de bal weg. Burlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlikowski schiet op doel. Aksentijević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Voodootrela - Falcon V 0:2

14e minuut.
Burlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlikowski speelt de bal door. Negrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrau geeft een hoge lob. De Haró maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voodootrela - Falcon V 0:3

23e minuut.
Burlikowski passt de bal zonder na te denken. Negrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Öztaş ... Strafschop! Öztaş krijgt een gele kaart. Negrau raakt geblesseerd tijdens het duel. Mostecký legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Voodootrela - Falcon V 0:4

24e minuut.
Öztaş met een sublieme pass. Vagner bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostecký begaat een overtreding. Mostecký krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Negrau is nu in balbezit. Negrau passt de bal in één keer door. De Haró rent richting de bal. De Haró schiet op doel. Aksentijević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voodootrela - Falcon V 0:5

36e minuut.
Rusinov probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Mavili de bal onder controle te krijgen. Vagner met een sublieme pass. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De Haró is nu in balbezit. Dere geeft een hoge lob. Bøgvad kopt de bal weg. De Haró rent richting de bal. De Haró schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voodootrela 56%, Falcon V 44%.
Voodootrela - Falcon V 0:5

46e minuut.
Pruteanu komt het veld opgelopen. Kukuvka komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Pruteanu probeert naar een medespeler te passen. Vagner probeert de bal aan de voet te houden. Gronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronek draait met de bal, schiet en ... Correa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voodootrela - Falcon V 1:5

52e minuut.
Borghese met een sublieme pass. Kaplangı is nu in balbezit. Kaplangı haalt uit met een fantastische trap. Borghese probeert de bal aan de voet te houden. Correa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voodootrela - Falcon V 2:5

52e minuut.
Klungelig pakt Borghese de bal. Borghese geeft de bal voor. De Haró bereikt de bal nog maar net als eerste. De Haró heeft problemen om de bal te vangen. De Haró geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Borghese passt de bal zonder na te denken. Álvarez rent richting de bal. Hatta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Álvarez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vagner met een snel genomen vrije trap. Álvarez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voodootrela - Falcon V 3:5

63e minuut.
Inworp. Stygienko komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Kerker bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostecký verovert de bal door een tackle van achteren. Mostecký passt de bal met de wreef. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voodootrela 58%, Falcon V 42%.
Voodootrela - Falcon V 3:5