Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Falcon V Voodootrela
Falcon Tactiek Voodoo
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 49.3
good Schieten adequate
adequate Passen good
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Pattison probeert naar een medespeler te passen. Mostecký met een sublieme pass. Negrau is nu in balbezit. Negrau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcon V - Voodootrela 1:0

9e minuut.
Vagner onderschept slim de pass. Vagner geeft de bal voor. Barajas geeft een hoge lob. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De Haró kopt de bal weg. Klungelig pakt Kerker de bal. Negrau rent richting de bal. Negrau draait met de bal, schiet en ... Aksentijević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcon V - Voodootrela 2:0

23e minuut.
Burlikowski onderschept slim de pass. Burlikowski probeert naar een medespeler te passen. Negrau rent richting de bal. Negrau draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Zováth rent richting de bal. De Haró bereikt de bal nog maar net als eerste. Dere is nu in balbezit. De Haró onderschept slim de pass. De Haró haalt uit met een fantastische trap. Aksentijević bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falcon V 48%, Voodootrela 52%.
Falcon V - Voodootrela 2:0

52e minuut.
Negrau met een sublieme pass. Burlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlikowski speelt de bal door. Negrau is nu in balbezit. Mostecký geeft een hoge lob. Aksentijević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De Haró is nu in balbezit. De Haró draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Falcon V - Voodootrela 3:0

61e minuut.
Vagner passt de bal met de wreef. Daar is Nicoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicoń passt de bal zonder na te denken. Gronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Epözdemir verovert de bal door een tackle van achteren. Epözdemir geeft de bal voor. Borghese rent richting de bal. Gronek verovert de bal door een tackle van achteren. Gronek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Falcon V - Voodootrela 3:1

69e minuut.
Gronek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nicoń kopt de bal weg. Gronek rent richting de bal. Gronek haalt uit met een fantastische trap. Correa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcon V - Voodootrela 3:2

81e minuut.
Rusinov is nu in balbezit. Álvarez onderschept slim de pass. Hatta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hatta krijgt een gele kaart. Álvarez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vagner komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falcon V 57%, Voodootrela 43%.
Falcon V - Voodootrela 3:2