Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ATATÜRKİYE Voodootrela
MT1 Tactiek Voodoo
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 46.2
very good Schieten adequate
very good Passen adequate
good Verdedigen solid


4e minuut.
Bravetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldinucci rent richting de bal. Aldinucci geeft de bal voor. Miauczyński krijgt zijn hoofd ertegen. Aksentijević probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Tomanko probeert naar een medespeler te passen. Bravetti is nu in balbezit. Bravetti passt de bal zonder na te denken. Miauczyński heeft problemen om de bal te vangen. Miauczyński draait met de bal, schiet en ... Aksentijević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kerker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRKİYE - Voodootrela 1:0

14e minuut.
Nicoń rent richting de bal. Wawreńczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Tomanko probeert naar een medespeler te passen. Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Buitenspel voor Bravetti. Goede buitenspelval van de verdediging. Dorado Bielsa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gronek kopt de bal weg. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Barquín speelt de bal door. Tomanko probeert naar een medespeler te passen. Bravetti is nu in balbezit. Bravetti haalt uit met een fantastische trap. Aksentijević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRKİYE - Voodootrela 2:0

35e minuut.
Nicoń speelt de bal door. Álvarez rent richting de bal. Álvarez speelt de bal door. Gronek is nu in balbezit. Gronek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Miauczyński rent richting de bal. Dorado Bielsa verovert de bal door een tackle van achteren. Dorado Bielsa geeft een lange en hoge pass. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez schiet op doel. Pupo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATATÜRKİYE 60%, Voodootrela 40%.
ATATÜRKİYE - Voodootrela 2:0

52e minuut.
Gronek heeft problemen om de bal te vangen. Tomanko verovert de bal door een tackle van achteren. Tomanko geeft een lange en hoge pass. Miauczyński is nu in balbezit. Miauczyński haalt uit met een fantastische trap. Aksentijević bokst de bal weg.

67e minuut.
Bravetti geeft een lange en hoge pass. Kaplangı rent richting de bal. Miauczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miauczyński krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Epözdemir passt de bal zonder na te denken. Gronek heeft problemen om de bal te vangen. Gronek passt de bal in één keer door. Álvarez rent richting de bal. Álvarez draait met de bal, schiet en ... Pupo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Aldinucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldinucci passt de bal in één keer door. Bravetti rent richting de bal. Bravetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRKİYE - Voodootrela 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATATÜRKİYE 48%, Voodootrela 52%.
ATATÜRKİYE - Voodootrela 3:0