Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 17:53
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.15 [del]
  • Stadion: LOSING ROAD
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 21734
ALL LOSERS BeYaZ_MeLeK
BUGG Tactiek 451
39% Balbezit 61%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 60.4
very good Schieten formidable
very good Passen very good
solid Verdedigen formidable


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vautrin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Terzo geeft een hoge lob. Bánhidi is nu in balbezit. Bánhidi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - BeYaZ_MeLeK 0:1

14e minuut.
Yoldaşlar speelt de bal door. Akrivopoulos is nu in balbezit. Akrivopoulos geeft een hoge lob. Bánhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánhidi schiet op doel. Ermak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Weir probeert de bal aan de voet te houden. Todeschini rent richting de bal. Todeschini passt de bal in één keer door. Webb is nu in balbezit. Webb haalt uit met een fantastische trap. Marucco bokst de bal weg. Weir bereikt de bal nog maar net als eerste. Weir schiet op doel. Marucco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ALL LOSERS - BeYaZ_MeLeK 1:1

17e minuut.
Klungelig pakt Yoldaşlar de bal. Rosalém bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalém passt de bal met de wreef. Weir is nu in balbezit. Weir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Titirică probeert de bal met de borst te controleren. Bánhidi rent richting de bal. Marashliev is nu in balbezit. Bánhidi onderschept slim de pass. Bánhidi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - BeYaZ_MeLeK 1:2

20e minuut.
Kandıralı passt de bal in één keer door. Inneberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Inneberg passt de bal met de wreef. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb schiet op doel. Marucco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Vautrin passt de bal in één keer door. Terzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzo geeft een hoge lob. Akrivopoulos is nu in balbezit. Akrivopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Terzo passt de bal met de wreef. Walgraeve is nu in balbezit. Walgraeve geeft een hoge lob. Bánhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánhidi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Yoldaşlar is nu in balbezit. Yoldaşlar geeft de bal voor. Bánhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzo is nu in balbezit. Terzo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALL LOSERS 63%, BeYaZ_MeLeK 37%.
ALL LOSERS - BeYaZ_MeLeK 1:2

47e minuut.
Weir onderschept slim de pass. Weir speelt de bal door. Rosalém is nu in balbezit. Rosalém geeft de bal voor. Webb springt en kopt de bal. Marucco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Burlan heeft problemen om de bal te vangen. Marucco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Todeschini speelt de bal door. Motłoszyński met een sublieme pass. Rosalém met een sublieme pass. Weir bereikt de bal nog maar net als eerste. Weir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Marucco trapt de bal weg. Terzo probeert naar een medespeler te passen. Kandıralı is nu in balbezit. Bánhidi onderschept slim de pass. Bánhidi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bánhidi is nu in balbezit. Bánhidi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Akrivopoulos probeert naar een medespeler te passen. Yoldaşlar is nu in balbezit. Yoldaşlar passt de bal met de wreef. Akrivopoulos rent richting de bal. Akrivopoulos geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - BeYaZ_MeLeK 1:3

60e minuut.
Yoldaşlar probeert naar een medespeler te passen. Akrivopoulos geeft een hoge lob. Daar is Marashliev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bánhidi rent richting de bal. Bánhidi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Vautrin met een snelle inworp. Terzo rent richting de bal. Terzo geeft een hoge lob. Bánhidi is nu in balbezit. Bánhidi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALL LOSERS 69%, BeYaZ_MeLeK 31%.
ALL LOSERS - BeYaZ_MeLeK 1:3