Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ATATÜRKİYE Çakalli
MT1 Tactiek defans
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.9 gemiddelde waardering 44.6
formidable Schieten very good
excellent Passen adequate
solid Verdedigen good


2e minuut.
Apakidze heeft problemen om de bal te vangen. Apakidze probeert naar een medespeler te passen. Slovenský probeert de bal aan de voet te houden. Õdus bereikt de bal nog maar net als eerste. Õdus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves geeft een hoge lob. Wawreńczuk rent richting de bal. Wawreńczuk geeft de bal voor. Kuziński maakt een snoekduik en kopt de bal. Hacıoğlu bokst de bal weg.

27e minuut.
Dobre passt de bal in één keer door. Angulo Valderrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo Valderrey geeft een hoge lob. Õdus rent richting de bal. Õdus schiet op doel. Pupo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Slovenský passt de bal in één keer door. Klungelig pakt da Cunha de bal. Õdus bereikt de bal nog maar net als eerste. Õdus haalt uit met een fantastische trap. Sanzhar probeert de bal aan de voet te houden. Pupo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Michnikowski onderschept slim de pass. Toàn Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu verovert de bal door een tackle van achteren. Bravetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravetti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dobre rent richting de bal. Kuziński verovert de bal door een tackle van achteren. Kuziński passt de bal met de wreef. Tomanko geeft een lange en hoge pass. Bravetti krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATATÜRKİYE 32%, Çakalli 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ATATÜRKİYE - Çakalli 0:0

52e minuut.
Alves geeft een hoge lob. Piechaczek geeft een hoge lob. Aldinucci kopt de bal weg. Bravetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravetti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Slovenský met een sublieme pass. Bravetti rent richting de bal. Toàn Thắng maakt een afschuwelijke overtreding. Toàn Thắng krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Bravetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu met een sublieme pass. Tomanko probeert naar een medespeler te passen. Kuziński rent richting de bal. Kuziński haalt uit met een fantastische trap. Hacıoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Sanzhar kopt de bal weg. Pupo speelt de bal door. Kuziński rent richting de bal. Kuziński passt de bal in één keer door. Tomanko geeft een hoge lob. Hacıoğlu bokst de bal weg.

76e minuut.
Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu passt de bal zonder na te denken. Daar is Aldinucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldinucci geeft een lange en hoge pass. Kuziński krijgt zijn hoofd ertegen. Hacıoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRKİYE - Çakalli 1:0

79e minuut.
Daar is Aldinucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldinucci met een sublieme pass. Corbu is nu in balbezit. Corbu geeft een lange en hoge pass. Kuziński krijgt zijn hoofd ertegen. Hacıoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATATÜRKİYE 31%, Çakalli 69%.
ATATÜRKİYE - Çakalli 1:0