Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALL LOSERS Falcon V
BUGG Tactiek Falcon
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
18 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 45.8
very good Schieten good
very good Passen average
good Verdedigen good


3e minuut.
Klungelig pakt Mostecký de bal. de Jong is nu in balbezit. Mostecký onderschept slim de pass. De Haró bereikt de bal nog maar net als eerste. De Haró haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Motłoszyński geeft een lange en hoge pass. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Borghese legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Webb is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ruciński legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Correa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Inneberg met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Kukuvka de bal onder controle te krijgen. Borghese is nu in balbezit. Webb verovert de bal door een tackle van achteren. Webb schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Mostecký is nu in balbezit. Negrau rent richting de bal. Mostecký rent richting de bal. Negrau rent richting de bal. Negrau haalt uit met een fantastische trap. Ermak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Burlikowski rent richting de bal. Titirică tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burlikowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Bøgvad zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Negrau krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kandıralı met een sublieme pass. Inneberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Inneberg passt de bal in één keer door. Webb rent richting de bal. Webb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Inneberg rent richting de bal. Inneberg geeft een lange en hoge pass. Webb rent richting de bal. Webb draait met de bal, schiet en ... Correa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - Falcon V 1:0

27e minuut.
de Jong heeft problemen om de bal te vangen. Inneberg geeft een lange en hoge pass. Webb is nu in balbezit. Webb schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - Falcon V 2:0

31e minuut.
Inneberg passt de bal zonder na te denken. Webb is nu in balbezit. Rusinov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Webb is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Motłoszyński wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - Falcon V 3:0

35e minuut.
Rosalém bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlikowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosalém is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rosalém met een snel genomen vrije trap. Ruciński maakt een snoekduik en kopt de bal. Correa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rosalém geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ruciński krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Marashliev passt de bal in één keer door. Bøgvad rent richting de bal. Bøgvad passt de bal met de wreef. Negrau is nu in balbezit. Negrau draait met de bal, schiet en ... Ermak bokst de bal weg.

38e minuut.
Inworp. Burlikowski met de inworp. Titirică controleert de bal met de borst. Negrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrau draait met de bal, schiet en ... Ermak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Inneberg passt de bal in één keer door. Zováth is nu in balbezit. Zováth probeert naar een medespeler te passen. De Haró is nu in balbezit. De Haró haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALL LOSERS 52%, Falcon V 48%.
ALL LOSERS - Falcon V 3:0

46e minuut.
Pruteanu komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Rosalém is nu in balbezit. Hatta geeft de bal voor. Rosalém met een sublieme pass. Ruciński rent richting de bal. Ruciński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Correa bokst de bal weg.

49e minuut.
Pruteanu geeft een lange en hoge pass. Marashliev heeft problemen om de bal te vangen. Negrau rent richting de bal. Negrau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - Falcon V 3:1

53e minuut.
Motłoszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Motłoszyński probeert naar een medespeler te passen. Rusinov rent richting de bal. Webb verovert de bal door een tackle van achteren. Webb schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klungelig pakt Zováth de bal. Inneberg rent richting de bal. Inneberg passt de bal zonder na te denken. Webb rent richting de bal. Webb haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Stygienko komt het veld opgelopen. Ermak met een harde bal richting middenveld. Motłoszyński kopt de bal weg. Rusinov rent richting de bal. Webb verovert de bal door een tackle van achteren. Webb haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Rosalém passt de bal in één keer door. Motłoszyński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hatta de bal. Ruciński rent richting de bal. Ruciński draait met de bal, schiet en ... Correa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - Falcon V 4:1

67e minuut.
Daar is Motłoszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motłoszyński passt de bal met de wreef. Webb is nu in balbezit. Webb draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Mesthenaios passt de bal met de wreef. Kandıralı is nu in balbezit. Kandıralı geeft de bal voor. Daar is Borghese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Webb rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
de Jong probeert naar een medespeler te passen. Rosalém probeert naar een medespeler te passen. Webb rent richting de bal. Webb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - Falcon V 5:1

81e minuut.
Stygienko is nu in balbezit. Kandıralı onderschept slim de pass. Kandıralı geeft de bal voor. Webb is nu in balbezit. Webb draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - Falcon V 6:1

85e minuut.
Ruciński is nu in balbezit. Mostecký onderschept slim de pass. Mostecký met een sublieme pass. Negrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrau schiet op doel. Ermak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Marashliev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burlikowski met een snelle inworp. Negrau rent richting de bal. Negrau geeft de bal voor. Ermak bokst de bal weg.

90e minuut.
Borghese geeft een lange en hoge pass. Kukuvka is nu in balbezit. Kukuvka passt de bal zonder na te denken. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko haalt uit met een fantastische trap. Ermak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALL LOSERS 51%, Falcon V 49%.
ALL LOSERS - Falcon V 6:1