Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Falcon V ALL LOSERS
Falcon Tactiek BUGG
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
35.8 gemiddelde waardering 53.8
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen uitstekend
redelijk Verdedigen solide


11e minuut.
Fila is nu in balbezit. Fila passt de bal met de wreef. Motłoszyński rent richting de bal. Motłoszyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
García Menéndez trapt de bal weg van het doel. Zováth kopt de bal weg. Marashliev heeft problemen om de bal te vangen. Stygienko rent richting de bal. Stygienko haalt uit met een fantastische trap. Ermak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Korolovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Titirică geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Weir stond buitenspel. Pruteanu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Korolovszky kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stygienko rent richting de bal. Stygienko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Falcon V - ALL LOSERS 1:0

20e minuut.
Motłoszyński probeert naar een medespeler te passen. Webb rent richting de bal. Fila schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fila krijgt een gele kaart. Webb raakt geblesseerd tijdens het duel. Motłoszyński komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
García Menéndez met een harde bal richting middenveld. Inneberg kopt de bal weg. Klungelig pakt Fila de bal. Webb is nu in balbezit. Webb schiet op doel. García Menéndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rosalém geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Webb krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Inneberg rent richting de bal. Inneberg speelt de bal door. Webb rent richting de bal. Webb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Falcon V - ALL LOSERS 1:1

26e minuut.
Motłoszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Motłoszyński passt de bal in één keer door. Rosalém met een sublieme pass. Weir rent richting de bal. Weir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sahlman de bal. Weir rent richting de bal. Weir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rosalém onderschept slim de pass. Klungelig pakt Rosalém de bal. Rosalém geeft een hoge lob. Webb maakt een snoekduik en kopt de bal. García Menéndez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcon V - ALL LOSERS 1:2

44e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat García Menéndez niet meer kan verder spelen. Gahde komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falcon V 61%, ALL LOSERS 39%.
Falcon V - ALL LOSERS 1:2

46e minuut.
Weir bereikt de bal nog maar net als eerste. Korolovszky tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Weir raakt geblesseerd tijdens het duel. de Jong zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gahde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Motłoszyński is nu in balbezit. Motłoszyński speelt de bal door. Inneberg met een sublieme pass. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb draait met de bal, schiet en ... Gahde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcon V - ALL LOSERS 1:3

50e minuut.
Kukuvka is nu in balbezit. Inneberg verovert de bal door een tackle van achteren. Inneberg probeert naar een medespeler te passen. Weir is nu in balbezit. Weir draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Pruteanu geeft de bal voor. Mesthenaios geeft een lange en hoge pass. Weir probeert naar een medespeler te passen. Rosalém bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalém schiet op doel. Gahde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Motłoszyński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Marashliev de bal. Marashliev geeft een lange en hoge pass. Webb controleert de bal met de borst. Webb haalt uit met een fantastische trap. Gahde bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcon V - ALL LOSERS 1:4

60e minuut.
Daar is Motłoszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motłoszyński geeft een hoge lob. Kwilosz kan de bal niet met de borst controleren. Webb rent richting de bal. Webb schiet op doel. Gahde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Klungelig pakt Pruteanu de bal. Motłoszyński met een sublieme pass. Weir is nu in balbezit. Weir draait met de bal, schiet en ... Gahde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcon V - ALL LOSERS 1:5

65e minuut.
De Haró komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Inneberg met een sublieme pass. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb onderschept slim de pass. Webb draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Motłoszyński kopt de bal weg. Kwilosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb onderschept slim de pass. Webb schiet op doel. Gahde werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Inneberg verovert de bal door een tackle van achteren. Inneberg geeft een hoge lob. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Falcon V - ALL LOSERS 1:6

79e minuut.
Uslanmaz is nu in balbezit. Rosalém onderschept slim de pass. Rosalém speelt de bal door. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Webb controleert de bal met de borst. Kwilosz rent richting de bal. Webb tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Webb krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kukuvka zal de hoekschop nemen. Kandıralı kan de bal niet met de borst controleren. Zováth geeft een lange en hoge pass. De Haró heeft problemen om de bal te vangen. De Haró draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcon V - ALL LOSERS 2:6

88e minuut.
Kukuvka met een snelle inworp. Zováth bereikt de bal nog maar net als eerste. Zováth passt de bal zonder na te denken. De Haró is nu in balbezit. De Haró schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Rosalém heeft problemen om de bal te vangen. Rosalém geeft de bal voor. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb haalt uit met een fantastische trap. Gahde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcon V - ALL LOSERS 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falcon V 57%, ALL LOSERS 43%.
Falcon V - ALL LOSERS 2:7