Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MineStreet BeYaZ_MeLeK
defans1 Tactiek 451
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
11 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 55.8
very good Schieten formidable
good Passen very good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Terzo kopt de bal weg. Akrivopoulos speelt de bal door. Bánhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánhidi haalt uit met een fantastische trap. van Hout maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - BeYaZ_MeLeK 0:1

3e minuut.
Sassi probeert naar een medespeler te passen. Akrivopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Akrivopoulos passt de bal in één keer door. Bánhidi is nu in balbezit. Bánhidi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - BeYaZ_MeLeK 0:2

4e minuut.
Pandža is nu in balbezit. Pandža schiet op doel. Burlan probeert de bal aan de voet te houden. Poukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Poukka geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Yoldaşlar met een sublieme pass. Sassi is nu in balbezit. Bánhidi onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yoldaşlar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. van Hout verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Azpurua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Bánhidi rent richting de bal. Bánhidi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - BeYaZ_MeLeK 0:3

10e minuut.
Yoldaşlar passt de bal met de wreef. Akrivopoulos is nu in balbezit. Akrivopoulos passt de bal in één keer door. Bánhidi heeft problemen om de bal te vangen. Bánhidi haalt uit met een fantastische trap. van Hout probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Ponte rent richting de bal. Ponte geeft een lange en hoge pass. Pandža rent richting de bal. Pandža haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Burlan verovert de bal door een tackle van achteren. Tárraga rent richting de bal. Tárraga speelt de bal door. Pandža rent richting de bal. Pandža schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Groń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tárraga rent richting de bal. Groń legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Groń krijgt een gele kaart. Tárraga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tárraga legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

25e minuut.
Akrivopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Akrivopoulos passt de bal zonder na te denken. Terzo rent richting de bal. Bánhidi rent richting de bal. Bánhidi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lafond speelt de bal door. Burlan geeft een hoge lob. Sievinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánhidi onderschept slim de pass. Bánhidi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - BeYaZ_MeLeK 0:4

30e minuut.
Vautrin is nu in balbezit. Vautrin geeft de bal voor. Akrivopoulos is nu in balbezit. Bánhidi rent richting de bal. Bánhidi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - BeYaZ_MeLeK 0:5

32e minuut.
Vautrin passt de bal met de wreef. Akrivopoulos rent richting de bal. Bánhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánhidi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - BeYaZ_MeLeK 0:6

40e minuut.
Poukka passt de bal in één keer door. Tárraga heeft problemen om de bal te vangen. Strzelec rent richting de bal. Tárraga onderschept slim de pass. Tárraga geeft de bal voor. Marucco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Terzo passt de bal zonder na te denken. Daar is Yoldaşlar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yoldaşlar passt de bal in één keer door. Bánhidi rent richting de bal. Bánhidi schiet op doel. van Hout bokst de bal weg.

42e minuut.
Ponte rent richting de bal. Ponte met een sublieme pass. Pandža rent richting de bal. Tárraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tárraga draait met de bal, schiet en ... Marucco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Strzelec geeft een lange en hoge pass. Akrivopoulos probeert naar een medespeler te passen. Sievinen speelt de bal door. Bánhidi rent richting de bal. Bánhidi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - BeYaZ_MeLeK 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MineStreet 62%, BeYaZ_MeLeK 38%.
MineStreet - BeYaZ_MeLeK 0:7

47e minuut.
Sievinen rent richting de bal. Vautrin verovert de bal door een tackle van achteren. Vautrin geeft een hoge lob. Bánhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánhidi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Tárraga rent richting de bal. Burlan verovert de bal door een tackle van achteren. Burlan geeft een lange en hoge pass. Bánhidi is nu in balbezit. Bánhidi schiet op doel. van Hout probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Akrivopoulos is nu in balbezit. Akrivopoulos geeft de bal voor. Dinis kopt de bal weg. Terzo rent richting de bal. Terzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Tárraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Todeschini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tárraga raakt geblesseerd tijdens het duel. Pandža zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tárraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tárraga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - BeYaZ_MeLeK 1:7

56e minuut.
Yoldaşlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoldaşlar passt de bal met de wreef. Bánhidi is nu in balbezit. Bánhidi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - BeYaZ_MeLeK 1:8

62e minuut.
Akrivopoulos speelt de bal door. Terzo rent richting de bal. Terzo probeert naar een medespeler te passen. Bánhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánhidi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - BeYaZ_MeLeK 1:9

63e minuut.
Akrivopoulos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

65e minuut.
Sassi is nu in balbezit. Yoldaşlar verovert de bal door een tackle van achteren. Yoldaşlar met een sublieme pass. Bánhidi rent richting de bal. Bánhidi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Poukka geeft een hoge lob. Burlan met een sublieme pass. Daar is Lafond, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bánhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánhidi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Terzo is nu in balbezit. Terzo probeert naar een medespeler te passen. Bánhidi rent richting de bal. Bánhidi schiet op doel. van Hout werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - BeYaZ_MeLeK 1:10

77e minuut.
Vautrin met een snelle inworp. Terzo geeft een lange en hoge pass. Azpurua bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánhidi onderschept slim de pass. Bánhidi draait met de bal, schiet en ... van Hout kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Terzo kopt de bal weg. Lafond rent richting de bal. Lafond passt de bal in één keer door. Tárraga heeft problemen om de bal te vangen. Tárraga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tadejewski is nu in balbezit. Tadejewski geeft een hoge lob. Yoldaşlar speelt de bal door. Bánhidi is nu in balbezit. Bánhidi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MineStreet 62%, BeYaZ_MeLeK 38%.
MineStreet - BeYaZ_MeLeK 1:10