Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BeYaZ_MeLeK MineStreet
451 Tactiek defans1
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
25 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 46.6
outstanding Schieten good
excellent Passen good
excellent Verdedigen solid


6e minuut.
Bánhidi is nu in balbezit. van Hout speelt de bal door. Akrivopoulos kopt de bal weg. Bánhidi rent richting de bal. Bánhidi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Vautrin is nu in balbezit. Vautrin met een sublieme pass. Bánhidi is nu in balbezit. Bánhidi haalt uit met een fantastische trap. van Hout werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

12e minuut.
Akrivopoulos passt de bal met de wreef. Terzo is nu in balbezit. Bánhidi is nu in balbezit. Bánhidi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dinis de bal onder controle te krijgen. van Hout verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Vautrin probeert naar een medespeler te passen. Lafond rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Terzo. Terzo krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Yoldaşlar verovert de bal door een tackle van achteren. Yoldaşlar met een sublieme pass. Terzo met een sublieme pass. Bánhidi is nu in balbezit. Bánhidi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Pandža passt de bal zonder na te denken. Poukka rent richting de bal. Jinghuang is nu in balbezit. Jinghuang draait met de bal, schiet en ... Todeschini probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Poukka neemt de hoekschop. Pandža springt en kopt de bal. Marucco werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Walgraeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Walgraeve met een sublieme pass. Akrivopoulos probeert naar een medespeler te passen. Bánhidi is nu in balbezit. Bánhidi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Akrivopoulos met een sublieme pass. Yoldaşlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoldaşlar geeft een hoge lob. Bánhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánhidi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Akrivopoulos probeert de bal met de borst te controleren. Poukka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Akrivopoulos raakt geblesseerd tijdens het duel. Walgraeve met een snel genomen vrije trap. Bánhidi maakt een snoekduik en kopt de bal. van Hout probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BeYaZ_MeLeK - MineStreet 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BeYaZ_MeLeK 34%, MineStreet 66%.
BeYaZ_MeLeK - MineStreet 1:0

48e minuut.
Strzelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzelec geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poukka met de inworp. Jinghuang geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Todeschini rent richting de bal. Todeschini geeft de bal voor. Akrivopoulos kopt de bal weg. Daar is Bánhidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bánhidi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Todeschini geeft de bal voor. Arrighetti kopt de bal weg. Terzo met een sublieme pass. Bánhidi rent richting de bal. Bánhidi draait met de bal, schiet en ... van Hout bokst de bal weg.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tadejewski met een snelle inworp. Vautrin rent richting de bal. Vautrin geeft een lange en hoge pass. Lafond kopt de bal weg. van Hout verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Yoldaşlar speelt de bal door. Terzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzo passt de bal zonder na te denken. Bánhidi rent richting de bal. Bánhidi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BeYaZ_MeLeK - MineStreet 2:0

66e minuut.
Akrivopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Akrivopoulos passt de bal zonder na te denken. Yoldaşlar rent richting de bal. Yoldaşlar geeft de bal voor. Bánhidi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Dinis met een sublieme pass. Pandža rent richting de bal. Walgraeve legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pandža is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pandža neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
BeYaZ_MeLeK - MineStreet 2:1

73e minuut.
Terzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzo speelt de bal door. Akrivopoulos speelt de bal door. Bánhidi rent richting de bal. Bánhidi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Jinghuang rent richting de bal. Poukka rent richting de bal. Walgraeve tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Walgraeve krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Yoldaşlar probeert naar een medespeler te passen. Vautrin is nu in balbezit. Vautrin geeft een hoge lob. Bánhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánhidi haalt uit met een fantastische trap. van Hout probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BeYaZ_MeLeK 45%, MineStreet 55%.
BeYaZ_MeLeK - MineStreet 2:1