Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Çakalli MineStreet
çift forvet Tactiek defans1
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 49.3
solide Schieten uitstekend
goed Passen goed
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Apakidze passt de bal zonder na te denken. Õdus rent richting de bal. Rosel maakt een afschuwelijke overtreding. Rosel krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Poukka kopt de bal weg. Lafond met een sublieme pass. Ponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponte geeft een lange en hoge pass. Pesto springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Toàn Thắng passt de bal in één keer door. Õdus rent richting de bal. Ponte begaat een overtreding. Ponte krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Sievinen met een sublieme pass. Apakidze rent richting de bal. Lafond begaat een overtreding. Apakidze roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Apakidze kan niet meer verder spelen. Vărzaru komt het veld opgelopen. Kaak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Õdus krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakalli - MineStreet 1:0

12e minuut.
Sassi rent richting de bal. Vărzaru onderschept slim de pass. Vărzaru passt de bal met de wreef. Õdus rent richting de bal. Õdus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Dinis geeft de bal voor. Klungelig pakt Michnikowski de bal. Michnikowski passt de bal in één keer door. Õdus rent richting de bal. Õdus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Ponte probeert naar een medespeler te passen. Pesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves rent richting de bal. Pesto verovert de bal door een tackle van achteren. Pesto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Çakalli - MineStreet 1:1

19e minuut.
Ponte is nu in balbezit. Ponte speelt de bal door. Pandža rent richting de bal. Pandža schiet op doel. Na een snelle pass probeert Martínez Martínez de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Sassi met een sublieme pass. Klungelig pakt Dobiecki de bal. Dobiecki met een sublieme pass. Pandža bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandža draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Õdus bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Õdus de bal. Õdus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakalli - MineStreet 2:1

33e minuut.
Poukka geeft een lange en hoge pass. Pandža kopt de bal weg. Michnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesto onderschept slim de pass. Pesto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Toàn Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Toàn Thắng geeft de bal voor. Sassi is nu in balbezit. Angulo Valderrey verovert de bal door een tackle van achteren. Angulo Valderrey geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çakalli 48%, MineStreet 52%.
Çakalli - MineStreet 2:1

48e minuut.
Vărzaru is nu in balbezit. Lafond onderschept slim de pass. Sievinen geeft een lange en hoge pass. Pandža bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandža schiet op doel. Hacıoğlu bokst de bal weg.

56e minuut.
Kaak speelt de bal door. Õdus heeft problemen om de bal te vangen. Ponte begaat een overtreding. Ponte krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Pesto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tárraga komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Angulo Valderrey geeft een hoge lob. Pandža rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Becalossi. Becalossi krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Toàn Thắng rent richting de bal. Toàn Thắng probeert naar een medespeler te passen. Kaak met een sublieme pass. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakalli - MineStreet 3:1

79e minuut.
Õdus is nu in balbezit. Toàn Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Toàn Thắng haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Vărzaru de bal. Vărzaru kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Poukka met een sublieme pass. Tárraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tárraga passt de bal zonder na te denken. Pandža is nu in balbezit. Pandža draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hacıoğlu bokst de bal weg.

83e minuut.
Vărzaru is nu in balbezit. Lafond bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafond passt de bal met de wreef. Poukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Poukka geeft de bal voor. Hacıoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pandža rent richting de bal. Pandža haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pandža rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakalli - MineStreet 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çakalli 50%, MineStreet 50%.
Çakalli - MineStreet 3:2