Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALL LOSERS Voodootrela
BUGG Tactiek Voodoo
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 47.3
solid Schieten adequate
solid Passen good
good Verdedigen good


4e minuut.
Dorado Bielsa probeert naar een medespeler te passen. Vagner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagner passt de bal met de wreef. Álvarez rent richting de bal. Álvarez draait met de bal, schiet en ... Ermak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Marashliev rent richting de bal. Marashliev passt de bal in één keer door. Barajas rent richting de bal. Barajas geeft een lange en hoge pass. Álvarez krijgt zijn hoofd ertegen. Ermak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
de Jong passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Motłoszyński de bal. Motłoszyński probeert naar een medespeler te passen. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Inneberg is nu in balbezit. Inneberg passt de bal zonder na te denken. Webb is nu in balbezit. Webb schiet op doel. Aksentijević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - Voodootrela 1:0

19e minuut.
Nicoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicoń probeert naar een medespeler te passen. Webb rent richting de bal. Webb draait met de bal, schiet en ... Aksentijević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - Voodootrela 2:0

28e minuut.
Klungelig pakt Webb de bal. Öztaş rent richting de bal. Webb verovert de bal door een tackle van achteren. Webb haalt uit met een fantastische trap. Aksentijević probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Klungelig pakt Álvarez de bal. Marashliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez passt de bal in één keer door. Gronek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - Voodootrela 2:1

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barajas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vagner probeert naar een medespeler te passen. Álvarez rent richting de bal. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Öztaş is nu in balbezit. Webb onderschept slim de pass. Webb passt de bal zonder na te denken. Ruciński is nu in balbezit. Ruciński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - Voodootrela 3:1

41e minuut.
Barajas geeft de bal voor. Mesthenaios is nu in balbezit. Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez schiet op doel. Ermak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - Voodootrela 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALL LOSERS 64%, Voodootrela 36%.
ALL LOSERS - Voodootrela 3:2

56e minuut.
Titirică geeft de bal voor. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztaş maakt een afschuwelijke overtreding. Öztaş is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

57e minuut.
Dere kopt de bal weg. Kerker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - Voodootrela 4:2

60e minuut.
Klungelig pakt Webb de bal. Kerker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Webb is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Motłoszyński met een snel genomen vrije trap. Ruciński krijgt zijn hoofd ertegen. Aksentijević maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - Voodootrela 5:2

68e minuut.
Ermak met een harde bal richting middenveld. Inneberg kopt de bal weg. Kerker rent richting de bal. Webb verovert de bal door een tackle van achteren. Webb draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Motłoszyński passt de bal zonder na te denken. Inneberg rent richting de bal. Inneberg probeert naar een medespeler te passen. Webb rent richting de bal. Webb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - Voodootrela 6:2

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Epözdemir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vagner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagner geeft een lange en hoge pass. Gronek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Motłoszyński kopt de bal weg. Daar is Inneberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inneberg geeft een lange en hoge pass. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb geeft een lange en hoge pass. Aksentijević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALL LOSERS 47%, Voodootrela 53%.
ALL LOSERS - Voodootrela 6:2