Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BeYaZ_MeLeK ATATÜRKİYE
451 Tactiek MT1
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 60.2
formidable Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Burlan probeert naar een medespeler te passen. Strzelec speelt de bal door. Yoldaşlar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bánhidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bánhidi draait met de bal, schiet en ... Pupo bokst de bal weg.

8e minuut.
Yoldaşlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoldaşlar speelt de bal door. Bánhidi heeft problemen om de bal te vangen. Bánhidi haalt uit met een fantastische trap. Pupo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BeYaZ_MeLeK - ATATÜRKİYE 1:0

12e minuut.
Slovenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánhidi onderschept slim de pass. Bánhidi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sanzhar de bal onder controle te krijgen. Pupo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Klungelig pakt Strzelec de bal. Corbu onderschept slim de pass. Corbu passt de bal met de wreef. Bravetti heeft problemen om de bal te vangen. Bravetti schiet op doel. Marucco bokst de bal weg. Kuziński rent richting de bal. Kuziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BeYaZ_MeLeK - ATATÜRKİYE 1:1

21e minuut.
Terzo geeft een lange en hoge pass. Daar is Sanzhar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piechaczek is nu in balbezit. Bánhidi onderschept slim de pass. Bánhidi schiet op doel. Pupo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Kuziński heeft problemen om de bal te vangen. Kuziński passt de bal met de wreef. Bravetti rent richting de bal. Bravetti draait met de bal, schiet en ... Marucco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BeYaZ_MeLeK - ATATÜRKİYE 1:2

32e minuut.
Vautrin is nu in balbezit. Vautrin speelt de bal door. Bánhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánhidi schiet op doel. Pupo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Strzelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomanko onderschept slim de pass. Tomanko probeert naar een medespeler te passen. Bravetti rent richting de bal. Bravetti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Akrivopoulos passt de bal in één keer door. Walgraeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Walgraeve geeft een hoge lob. Bánhidi heeft problemen om de bal te vangen. Bánhidi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Slovenský probeert de bal aan de voet te houden. Terzo rent richting de bal. Slovenský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Slovenský krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BeYaZ_MeLeK 52%, ATATÜRKİYE 48%.
BeYaZ_MeLeK - ATATÜRKİYE 1:2

48e minuut.
Bravetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Walgraeve speelt de bal door. Bánhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánhidi schiet op doel. Sanzhar probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yoldaşlar neemt de hoekschop. Klungelig pakt Terzo de bal. Bánhidi is nu in balbezit. Bánhidi draait met de bal, schiet en ... Pupo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Aldinucci met de inworp. Terzo is nu in balbezit. Corbu maakt een afschuwelijke overtreding. Corbu krijgt een gele kaart. Terzo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Walgraeve met een snel genomen vrije trap. Bánhidi rent richting de bal. Bánhidi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Todeschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu verovert de bal door een tackle van achteren. Corbu geeft de bal voor. Kuziński is nu in balbezit. Kuziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BeYaZ_MeLeK - ATATÜRKİYE 1:3

67e minuut.
Yoldaşlar rent richting de bal. Piechaczek rent richting de bal. Yoldaşlar verovert de bal door een tackle van achteren. Yoldaşlar geeft een lange en hoge pass. Bánhidi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Yoldaşlar passt de bal in één keer door. Akrivopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Akrivopoulos geeft een hoge lob. Bánhidi controleert de bal met de borst. Bánhidi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Terzo verovert de bal door een tackle van achteren. Aldinucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzo verovert de bal door een tackle van achteren. Terzo geeft een hoge lob. Bánhidi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
da Cunha speelt de bal door. Aldinucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldinucci passt de bal met de wreef. Kuziński rent richting de bal. Kuziński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Yoldaşlar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Terzo de bal. Terzo passt de bal in één keer door. Bánhidi rent richting de bal. Bánhidi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BeYaZ_MeLeK 41%, ATATÜRKİYE 59%.
BeYaZ_MeLeK - ATATÜRKİYE 1:3