Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ATATÜRKİYE BeYaZ_MeLeK
MT1 Tactiek 451
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.2 gemiddelde waardering 58.5
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
very good Verdedigen formidable


3e minuut.
Terzo speelt de bal door. Vautrin is nu in balbezit. Slovenský onderschept slim de pass. Slovenský geeft de bal voor. Kuziński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRKİYE - BeYaZ_MeLeK 1:0

6e minuut.
Bánhidi rent richting de bal. Sanzhar verovert de bal door een tackle van achteren. Aldinucci speelt de bal door. Kuziński is nu in balbezit. Kuziński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Akrivopoulos speelt de bal door. Slovenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Slovenský passt de bal in één keer door. Wawreńczuk rent richting de bal. Wawreńczuk geeft een lange en hoge pass. Marucco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Tomanko speelt de bal door. Walgraeve is nu in balbezit. Walgraeve passt de bal zonder na te denken. Bánhidi rent richting de bal. Bánhidi haalt uit met een fantastische trap. Pupo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yoldaşlar zal de hoekschop nemen. Bánhidi rent richting de bal. Bánhidi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ATATÜRKİYE - BeYaZ_MeLeK 1:1

22e minuut.
Todeschini onderschept slim de pass. Todeschini geeft een hoge lob. Yoldaşlar probeert naar een medespeler te passen. Bánhidi rent richting de bal. Bánhidi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Yoldaşlar met een sublieme pass. Vautrin is nu in balbezit. Vautrin passt de bal zonder na te denken. Bánhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánhidi draait met de bal, schiet en ... Pupo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Piechaczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yoldaşlar zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bánhidi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Corbu probeert naar een medespeler te passen. Bravetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravetti passt de bal in één keer door. Kuziński heeft problemen om de bal te vangen. Kuziński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Bánhidi de bal. Sanzhar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bánhidi raakt geblesseerd tijdens het duel. Bánhidi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRKİYE - BeYaZ_MeLeK 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATATÜRKİYE 46%, BeYaZ_MeLeK 54%.
ATATÜRKİYE - BeYaZ_MeLeK 1:2

50e minuut.
Aldinucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Akrivopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Akrivopoulos probeert naar een medespeler te passen. Bánhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánhidi haalt uit met een fantastische trap. Pupo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Yoldaşlar probeert naar een medespeler te passen. Akrivopoulos rent richting de bal. Akrivopoulos passt de bal zonder na te denken. Bánhidi is nu in balbezit. Bánhidi schiet op doel. Pupo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Vautrin probeert naar een medespeler te passen. Akrivopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Akrivopoulos passt de bal in één keer door. Bánhidi rent richting de bal. Bánhidi schiet op doel. Paal! Pupo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Yoldaşlar rent richting de bal. Yoldaşlar met een sublieme pass. Bánhidi is nu in balbezit. Bánhidi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Piechaczek met de inworp. Tomanko speelt de bal door. Corbu speelt de bal door. Bravetti is nu in balbezit. Bravetti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Terzo rent richting de bal. Terzo speelt de bal door. Akrivopoulos probeert naar een medespeler te passen. Bánhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánhidi draait met de bal, schiet en ... Pupo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATATÜRKİYE 50%, BeYaZ_MeLeK 50%.
ATATÜRKİYE - BeYaZ_MeLeK 1:2