Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALL LOSERS Çakalli
BUGG Tactiek çift forvet
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
19 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.7 gemiddelde waardering 46.5
very good Schieten very good
very good Passen good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Rosalém rent richting de bal. Rosalém met een sublieme pass. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Weir bereikt de bal nog maar net als eerste. Weir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Inneberg speelt de bal door. Webb rent richting de bal. Webb passt de bal zonder na te denken. Weir rent richting de bal. Weir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kaak probeert naar een medespeler te passen. Toàn Thắng rent richting de bal. Toàn Thắng probeert naar een medespeler te passen. Domide is nu in balbezit. Domide schiet op doel. Ermak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marashliev heeft problemen om de bal te vangen. Domide is nu in balbezit. Domide haalt uit met een fantastische trap. Ermak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - Çakalli 0:1

12e minuut.
Motłoszyński rent richting de bal. Motłoszyński passt de bal zonder na te denken. Inneberg met een sublieme pass. Webb rent richting de bal. Webb schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Michnikowski speelt de bal door. Domide is nu in balbezit. Domide passt de bal zonder na te denken. Õdus is nu in balbezit. Õdus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ermak trapt de bal weg van het doel. Inneberg heeft problemen om de bal te vangen. Inneberg passt de bal in één keer door. Webb is nu in balbezit. Webb draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dobre geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rosalém met een snelle inworp. Weir rent richting de bal. Weir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kandıralı met een sublieme pass. Inneberg rent richting de bal. Inneberg geeft een hoge lob. Toàn Thắng geeft de bal voor. Domide kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Domide speelt de bal door. Toàn Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Toàn Thắng passt de bal met de wreef. Õdus rent richting de bal. Õdus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Motłoszyński speelt de bal door. Rosalém rent richting de bal. Rosalém probeert naar een medespeler te passen. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Motłoszyński met een sublieme pass. Weir bereikt de bal nog maar net als eerste. Michnikowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Michnikowski krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Webb rent richting de bal. Webb speelt de bal door. Motłoszyński speelt de bal door. Weir rent richting de bal. Weir schiet op doel. Hacıoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ALL LOSERS - Çakalli 1:1

42e minuut.
Klungelig pakt Weir de bal. Webb rent richting de bal. Webb passt de bal in één keer door. Weir rent richting de bal. Weir draait met de bal, schiet en ... Hacıoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALL LOSERS 45%, Çakalli 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALL LOSERS - Çakalli 1:1

50e minuut.
Motłoszyński passt de bal in één keer door. Webb heeft problemen om de bal te vangen. Motłoszyński met een sublieme pass. Webb rent richting de bal. Webb schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Toàn Thắng met een sublieme pass. Mesthenaios rent richting de bal. Mesthenaios geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Inneberg de bal. Inneberg geeft de bal voor. Hacıoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rosalém zal de hoekschop nemen. Webb maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Angulo Valderrey is nu in balbezit. Angulo Valderrey passt de bal met de wreef. Õdus bereikt de bal nog maar net als eerste. Õdus schiet op doel. Ermak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - Çakalli 1:2

75e minuut.
Toàn Thắng kopt de bal weg. Kandıralı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide schiet op doel. Ermak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Klungelig pakt Marashliev de bal. Õdus is nu in balbezit. Õdus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL LOSERS - Çakalli 1:3

81e minuut.
Marashliev passt de bal met de wreef. Rosalém speelt de bal door. Motłoszyński speelt de bal door. Weir bereikt de bal nog maar net als eerste. Weir draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Daar is Rosalém, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angulo Valderrey rent richting de bal. Rosalém verovert de bal door een tackle van achteren. Rosalém schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dobre de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALL LOSERS 47%, Çakalli 53%.
ALL LOSERS - Çakalli 1:3