Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Çakalli ALL LOSERS
çift forvet Tactiek BUGG
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 54
very good Schieten excellent
adequate Passen very good
solid Verdedigen good


4e minuut.
Inworp. Inneberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Motłoszyński probeert naar een medespeler te passen. Webb rent richting de bal. Webb draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Webb rent richting de bal. Webb geeft een hoge lob. Dominguetti is nu in balbezit. Weir bereikt de bal nog maar net als eerste. Weir draait met de bal, schiet en ... Pachut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Rosalém met een snelle inworp. Motłoszyński geeft een lange en hoge pass. Webb is nu in balbezit. Webb schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakalli - ALL LOSERS 0:1

8e minuut.
Webb onderschept slim de pass. Becalossi verovert de bal door een tackle van achteren. Inneberg verovert de bal door een tackle van achteren. Inneberg geeft de bal voor. Weir krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Martínez Martínez geeft een hoge lob. Inworp. Inneberg met een snelle inworp. Webb rent richting de bal. Webb haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Dominguetti de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Weir probeert naar een medespeler te passen. Inneberg rent richting de bal. Inneberg probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Webb de bal. Webb draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Alves passt de bal in één keer door. Kaak controleert de bal met de borst. Kaak probeert naar een medespeler te passen. Angulo Valderrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo Valderrey geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Weir rent richting de bal. Michnikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Motłoszyński probeert naar een medespeler te passen. Weir is nu in balbezit. Weir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakalli - ALL LOSERS 0:2

25e minuut.
Michnikowski is nu in balbezit. Webb onderschept slim de pass. Inneberg is nu in balbezit. Webb rent richting de bal. Webb draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Doeltrap. Pachut trapt de bal weg van het doel. Kaak kopt de bal weg. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide haalt uit met een fantastische trap. Ermak bokst de bal weg. Paal! Õdus bereikt de bal nog maar net als eerste. Õdus draait met de bal, schiet en ... Ermak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakalli - ALL LOSERS 1:2

28e minuut.
Motłoszyński met een sublieme pass. Weir is nu in balbezit. Dominguetti is nu in balbezit. Weir verovert de bal door een tackle van achteren. Weir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pachut trapt de bal weg van het doel. Motłoszyński rent richting de bal. Motłoszyński probeert naar een medespeler te passen. Webb is nu in balbezit. Webb haalt uit met een fantastische trap. Pachut bokst de bal weg. Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Motłoszyński probeert naar een medespeler te passen. de Jong is nu in balbezit. de Jong passt de bal zonder na te denken. Rosalém rent richting de bal. Rosalém geeft een hoge lob. Pachut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Webb krijgt zijn hoofd ertegen. Pachut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakalli - ALL LOSERS 1:3

40e minuut.
Doeltrap. Ermak trapt de bal weg. Inneberg speelt de bal door. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb schiet op doel. Pachut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Dominguetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weir is nu in balbezit. Weir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Çakalli - ALL LOSERS 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çakalli 62%, ALL LOSERS 38%.
Çakalli - ALL LOSERS 1:4

52e minuut.
Rosalém heeft problemen om de bal te vangen. Angulo Valderrey rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosalém. Rosalém krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Rosalém geeft de bal voor. Pachut speelt de bal door. Dobre probeert naar een medespeler te passen. Domide is nu in balbezit. Domide draait met de bal, schiet en ... Ermak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Inneberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Inneberg passt de bal in één keer door. Becalossi verovert de bal door een tackle van achteren. Weir rent richting de bal. Weir schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Kaak bereikt de bal nog maar net als eerste. Motłoszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Motłoszyński met een sublieme pass. Webb is nu in balbezit. Webb draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Alves met een sublieme pass. Õdus is nu in balbezit. Rosalém tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosalém krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

77e minuut.
Inneberg probeert naar een medespeler te passen. Martínez Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb verovert de bal door een tackle van achteren. Webb draait met de bal, schiet en ... Pachut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakalli - ALL LOSERS 1:5

81e minuut.
Motłoszyński kopt de bal weg. Daar is Webb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alves rent richting de bal. Webb onderschept slim de pass. Webb draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Weir heeft problemen om de bal te vangen. Michnikowski is nu in balbezit. Weir maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Weir moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Weir schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çakalli 50%, ALL LOSERS 50%.
Çakalli - ALL LOSERS 1:5