Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MineStreet Voodootrela
defans1 Tactiek Voodoo
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 46.1
solid Schieten average
adequate Passen good
solid Verdedigen good


6e minuut.
Farmer rent richting de bal. Farmer geeft een lange en hoge pass. Öztaş heeft problemen om de bal te vangen. Pandža bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandža haalt uit met een fantastische trap. Aksentijević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Vagner speelt de bal door. Nicoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicoń met een sublieme pass. Álvarez rent richting de bal. Álvarez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Dinis rent richting de bal. Dinis geeft de bal voor. Poukka kopt de bal weg. Tárraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tárraga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Tárraga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dembiński komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Barajas rent richting de bal. Barajas passt de bal zonder na te denken. Epözdemir probeert naar een medespeler te passen. Vagner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagner passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - Voodootrela 0:1

33e minuut.
Barajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez passt de bal met de wreef. Barajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barajas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. van Hout verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MineStreet 68%, Voodootrela 32%.
MineStreet - Voodootrela 0:1

50e minuut.
Dembiński heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dorado Bielsa. Dembiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Poukka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Dere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dembiński is nu in balbezit. Dembiński draait met de bal, schiet en ... Aksentijević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

54e minuut.
Farmer rent richting de bal. Farmer speelt de bal door. Pandža rent richting de bal. Pandža schiet op doel. Kerker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Kerker onderschept slim de pass. Kerker geeft de bal voor. Álvarez kopt de bal weg. Barajas is nu in balbezit. Barajas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Vagner is nu in balbezit. Vagner passt de bal zonder na te denken. Kaplangı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplangı geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sievinen de bal onder controle te krijgen. van Hout kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barajas is nu in balbezit. Barajas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - Voodootrela 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MineStreet 61%, Voodootrela 39%.
MineStreet - Voodootrela 0:2