Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ATATÜRKİYE Falcon V
MT1 Tactiek Falcon
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 46.8
excellent Schieten good
very good Passen adequate
good Verdedigen good


2e minuut.
Pattison probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mostecký de bal. Mostecký speelt de bal door. De Haró rent richting de bal. De Haró haalt uit met een fantastische trap. Pupo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Zováth rent richting de bal. Zováth passt de bal zonder na te denken. Wawreńczuk met een sublieme pass. Tomanko probeert de bal met de borst te controleren. Tomanko geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Correa bokst de bal weg.

16e minuut.
Burlikowski passt de bal in één keer door. Negrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrau passt de bal zonder na te denken. De Haró is nu in balbezit. De Haró draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński met een sublieme pass. Kuziński is nu in balbezit. Kuziński haalt uit met een fantastische trap. Correa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRKİYE - Falcon V 1:0

29e minuut.
Burlikowski probeert naar een medespeler te passen. Mostecký probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zováth probeert naar een medespeler te passen. Negrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Miauczyński is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aldinucci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miauczyński geeft een lange en hoge pass. Kuziński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa rent richting de bal. Correa geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Negrau de bal onder controle te krijgen. Wawreńczuk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Borghese geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomanko met een snelle inworp. Slovenský is nu in balbezit. Slovenský geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klungelig pakt Tomanko de bal. Tomanko speelt de bal door. Kuziński rent richting de bal. Kuziński schiet op doel. Paal! Kuziński is nu in balbezit. Kuziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRKİYE - Falcon V 2:0

39e minuut.
Mostecký is nu in balbezit. Mostecký passt de bal in één keer door. da Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. De Haró verovert de bal door een tackle van achteren. De Haró schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Hatta geeft een hoge lob. Negrau probeert naar een medespeler te passen. De Haró bereikt de bal nog maar net als eerste. De Haró schiet op doel. Pupo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRKİYE - Falcon V 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATATÜRKİYE 49%, Falcon V 51%.
ATATÜRKİYE - Falcon V 2:1

46e minuut.
Pruteanu komt het veld opgelopen. Kukuvka komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Mostecký speelt de bal door. Kukuvka rent richting de bal. Kukuvka passt de bal zonder na te denken. Negrau is nu in balbezit. Negrau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Aldinucci passt de bal in één keer door. Slovenský is nu in balbezit. Bravetti rent richting de bal. Bravetti schiet op doel. Correa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRKİYE - Falcon V 3:1

60e minuut.
Stygienko komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Slovenský is nu in balbezit. Slovenský passt de bal met de wreef. Daar is Hatta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuziński rent richting de bal. Kuziński schiet op doel. Correa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Miauczyński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Kuziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuziński geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński geeft de bal voor. Pattison kopt de bal weg. Kuziński rent richting de bal. Kuziński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Mostecký speelt de bal door. Kukuvka probeert naar een medespeler te passen. Stygienko rent richting de bal. Stygienko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRKİYE - Falcon V 3:2

85e minuut.
Rusinov verovert de bal door een tackle van achteren. Rusinov geeft een lange en hoge pass. Piechaczek is nu in balbezit. Negrau verovert de bal door een tackle van achteren. Negrau draait met de bal, schiet en ... Pupo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATATÜRKİYE 42%, Falcon V 58%.
ATATÜRKİYE - Falcon V 3:2