Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Falcon V ATATÜRKİYE
Falcon Tactiek MT1
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 16
7 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 61.5
good Schieten excellent
adequate Passen very good
solid Verdedigen very good


15e minuut.
da Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. da Cunha geeft een lange en hoge pass. Hatta heeft problemen om de bal te vangen. Kuziński rent richting de bal. Kuziński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Negrau is nu in balbezit. Negrau passt de bal met de wreef. Mostecký rent richting de bal. Negrau rent richting de bal. Negrau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mostecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostecký probeert naar een medespeler te passen. Daar is De Haró, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Haró haalt uit met een fantastische trap. Pupo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Negrau is nu in balbezit. Negrau haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Falcon V - ATATÜRKİYE 1:0

35e minuut.
Wawreńczuk passt de bal met de wreef. Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Corbu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Corbu komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Hatta kopt de bal weg. Pattison heeft problemen om de bal te vangen. Corbu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Corbu krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Piechaczek kopt de bal weg. Klungelig pakt Tomanko de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burlikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bøgvad met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Aldinucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldinucci passt de bal in één keer door. Kuziński rent richting de bal. Kuziński haalt uit met een fantastische trap. Correa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Falcon V - ATATÜRKİYE 1:1

45e minuut.
Bravetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borghese. Bravetti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kukuvka komt het veld opgelopen. Pruteanu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falcon V 51%, ATATÜRKİYE 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Falcon V - ATATÜRKİYE 1:1

47e minuut.
Kuziński verovert de bal door een tackle van achteren. Corbu speelt de bal door. Bravetti is nu in balbezit. Bravetti draait met de bal, schiet en ... Correa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Aldinucci is nu in balbezit. Aldinucci speelt de bal door. Tomanko probeert naar een medespeler te passen. Kuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuziński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Hatta geeft een lange en hoge pass. Aldinucci kopt de bal weg. Daar is Borghese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bravetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravetti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Stygienko komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Bravetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bravetti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Slovenský komt bij de bal en schiet. Correa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcon V - ATATÜRKİYE 1:2

70e minuut.
Corbu passt de bal met de wreef. Bravetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Borghese is nu in balbezit. Bravetti onderschept slim de pass. Bravetti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Correa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcon V - ATATÜRKİYE 1:3

74e minuut.
Corbu geeft de bal voor. Borghese bereikt de bal nog maar net als eerste. Borghese geeft een lange en hoge pass. Stygienko is nu in balbezit. Stygienko geeft een lange en hoge pass. Pupo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
da Cunha speelt de bal door. Corbu is nu in balbezit. Corbu passt de bal in één keer door. Bravetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravetti draait met de bal, schiet en ... Correa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcon V - ATATÜRKİYE 1:4

87e minuut.
Negrau is nu in balbezit. Negrau passt de bal zonder na te denken. Hatta heeft problemen om de bal te vangen. Kuziński is nu in balbezit. Kuziński draait met de bal, schiet en ... Correa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcon V - ATATÜRKİYE 1:5

90e minuut.
Pupo speelt de bal door. Pattison kopt de bal weg. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcon V - ATATÜRKİYE 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falcon V 64%, ATATÜRKİYE 36%.
Falcon V - ATATÜRKİYE 2:5