Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SedefAdası tukelspor
adml Tactiek 5-3-2
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
54.8 gemiddelde waardering 59.6
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Neag kopt de bal weg. Roberts geeft een lange en hoge pass. Dubičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubičić draait met de bal, schiet en ... Barcia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SedefAdası - tukelspor 0:1

7e minuut.
Feichtenschlager bereikt de bal nog maar net als eerste. Feichtenschlager geeft de bal voor. Klungelig pakt Van den Bogaert de bal. Dubičić is nu in balbezit. Dubičić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Schaaf de bal. Aba bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaaf onderschept slim de pass. Neag is nu in balbezit. Neag schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Pulgar is nu in balbezit. Feichtenschlager onderschept slim de pass. Feichtenschlager speelt de bal door. Frunda is nu in balbezit. Frunda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Feichtenschlager met de inworp. Bellavite rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pulgar. Pulgar krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Vodouch geeft de bal voor. Roberts kopt de bal weg. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo geeft de bal voor. Neag springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SedefAdası 47%, tukelspor 53%.
SedefAdası - tukelspor 0:1

56e minuut.
Vodouch probeert naar een medespeler te passen. Agudo rent richting de bal. Agudo geeft een hoge lob. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Fatsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellavite bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellavite passt de bal met de wreef. Frunda rent richting de bal. Frunda schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Vodouch speelt de bal door. Agudo rent richting de bal. Agudo passt de bal in één keer door. Neag is nu in balbezit. Neag schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SedefAdası - tukelspor 1:1

75e minuut.
Manavoğlu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Neag de bal onder controle te krijgen. Vodouch rent richting de bal. Vodouch geeft een hoge lob. Neag rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Pulgar geeft een hoge lob. Neag kopt de bal weg. Aba is nu in balbezit. Schaaf onderschept slim de pass. Schaaf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Frunda is nu in balbezit. Bellavite geeft een hoge lob. Daar is Duruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubičić is nu in balbezit. Dubičić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Dubičić kopt de bal weg. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kula tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frunda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bellavite komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kadet geeft de bal voor. Klungelig pakt İzbırakmaz de bal. Frunda onderschept slim de pass. Frunda haalt uit met een fantastische trap. Barcia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SedefAdası - tukelspor 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SedefAdası 40%, tukelspor 60%.
SedefAdası - tukelspor 1:2