Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IHTNAX F.C kms
XANTHI Tactiek cemil
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.7 gemiddelde waardering 57.2
solid Schieten excellent
good Passen very good
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Egyed rent richting de bal. Egyed passt de bal zonder na te denken. Méndez heeft problemen om de bal te vangen. Méndez schiet op doel. Niezgoda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IHTNAX F.C - kms 1:0

5e minuut.
Calangiu geeft een hoge lob. Sadłowski rent richting de bal. Székely rent richting de bal. Sadłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sadłowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Stokłosa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dorosz de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rákóczi zal de hoekschop nemen. Pawliszyn krijgt zijn hoofd ertegen. Praski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Méndez onderschept slim de pass. Gareis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gareis passt de bal met de wreef. Giaccone is nu in balbezit. Giaccone haalt uit met een fantastische trap. Niezgoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Rákóczi is nu in balbezit. Rákóczi geeft de bal voor. Gareis controleert de bal met de borst. Przysiuda geeft de bal voor. Sadłowski springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Pielecha rent richting de bal. Calangiu rent richting de bal. Calangiu met een sublieme pass. Klungelig pakt Pawliszyn de bal. Pawliszyn geeft de bal voor. Praski bokst de bal weg.

32e minuut.
Stokłosa rent richting de bal. Soalhães verovert de bal door een tackle van achteren. Soalhães geeft de bal voor. Rákóczi speelt de bal door. Pawliszyn geeft een lange en hoge pass. Paal!

38e minuut.
Rákóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákóczi passt de bal in één keer door. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap. Praski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IHTNAX F.C - kms 1:1

40e minuut.
Mahmudbəyov is nu in balbezit. Mahmudbəyov geeft een hoge lob. Daar is Székely, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IHTNAX F.C 57%, kms 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IHTNAX F.C - kms 1:1

48e minuut.
Przysiuda speelt de bal door. Stokłosa is nu in balbezit. Azulewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stokłosa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sadłowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Praski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Gareis probeert de bal met de borst te controleren. Pawliszyn rent richting de bal. Pawliszyn passt de bal in één keer door. Daar is Sadłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadłowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Klungelig pakt Giaccone de bal. Pielecha rent richting de bal. Pielecha geeft de bal voor. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Sadłowski rent richting de bal. Székely onderschept slim de pass. Székely probeert naar een medespeler te passen. Méndez rent richting de bal. Méndez schiet op doel. Niezgoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Gareis speelt de bal door. Avar bereikt de bal nog maar net als eerste. Avar geeft de bal voor. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... Praski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Méndez passt de bal in één keer door. Egyed is nu in balbezit. Egyed passt de bal met de wreef. Giaccone rent richting de bal. Giaccone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Stokłosa is nu in balbezit. Pawliszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa is nu in balbezit. Pawliszyn is nu in balbezit. Pawliszyn geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Przysiuda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sadłowski rent richting de bal. Székely legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sadłowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sadłowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Avar geeft een hoge lob. Daar is Soalhães, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Székely rent richting de bal. Sadłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sadłowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IHTNAX F.C 60%, kms 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IHTNAX F.C - kms 1:1