Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freddy_KRueGeR B.B ERZURUMSPOR
AKIN 3-2-3-2 Tactiek 3.LİG
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 5
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
47.5 gemiddelde waardering 52.5
solid Schieten solid
good Passen solid
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioniţă verovert de bal door een tackle van achteren. Ioniţă geeft een lange en hoge pass. Linares is nu in balbezit. Linares schiet op doel. Vezeanu bokst de bal weg. Passariello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bartolozzi geeft de bal voor. Podolský springt en kopt de bal. Vezeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Airinei kopt de bal weg. Boguský rent richting de bal. Met opzet legt Závadník zijn tegenspeler op de grond. Závadník krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Barbagalli geeft een lange en hoge pass. Linares is nu in balbezit. Airinei schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Airinei krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Ioniţă verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Závadník geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Konecki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddy_KRueGeR - B.B ERZURUMSPOR 0:1

11e minuut.
Závadník zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pavešić is nu in balbezit. Pavešić speelt de bal door. Závadník geeft een lange en hoge pass. Daar is Konecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Filantropol met een sublieme pass. Linares rent richting de bal. Podolský bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares rent richting de bal. Linares haalt uit met een fantastische trap. Vezeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Konecki rent richting de bal. Metidieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Konecki verovert de bal door een tackle van achteren. Konecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddy_KRueGeR - B.B ERZURUMSPOR 0:2

28e minuut.
Carrasco kopt de bal weg. Boguský speelt de bal door. Daar is Passariello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Passariello geeft de bal voor. Vargas rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Vargas rent richting de bal. Pavešić rent richting de bal. Pavešić met een sublieme pass. Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konecki schiet op doel. Hunter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Daar is Podolský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Airinei bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol onderschept slim de pass. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares draait met de bal, schiet en ... Vezeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freddy_KRueGeR 52%, B.B ERZURUMSPOR 48%.
Freddy_KRueGeR - B.B ERZURUMSPOR 0:2

47e minuut.
Pavešić geeft een lange en hoge pass. Ioniţă heeft problemen om de bal te vangen. Konecki begaat een overtreding. Konecki krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Závadník geeft de bal voor. Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Metidieri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Metidieri krijgt een gele kaart. Konecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Konecki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddy_KRueGeR - B.B ERZURUMSPOR 0:3

54e minuut.
Berios bereikt de bal nog maar net als eerste. Berios passt de bal met de wreef. Konecki rent richting de bal. Konecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Freddy_KRueGeR - B.B ERZURUMSPOR 0:4

55e minuut.
de Bruijckere komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klement komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Závadník bereikt de bal nog maar net als eerste. Závadník passt de bal in één keer door. Konecki rent richting de bal. Závadník bereikt de bal nog maar net als eerste. Závadník draait met de bal, schiet en ... Hunter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Bartolozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Passariello verovert de bal door een tackle van achteren. Passariello probeert naar een medespeler te passen. Daar is Závadník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Závadník schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddy_KRueGeR - B.B ERZURUMSPOR 0:5

66e minuut.
Konecki rent richting de bal. de Bruijckere onderschept slim de pass. Pavešić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pavešić krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Pavešić is nu in balbezit. Pavešić geeft een lange en hoge pass. Pršurić kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Barbagalli de bal onder controle te krijgen. Barbagalli geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Linares is nu in balbezit. Linares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Freddy_KRueGeR - B.B ERZURUMSPOR 1:5

77e minuut.
Bartolozzi met de inworp. Klement is nu in balbezit. Závadník begaat een overtreding. Závadník krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

81e minuut.
de Bruijckere onderschept slim de pass. de Bruijckere geeft een hoge lob. Passariello rent richting de bal. Passariello geeft een hoge lob. Berios geeft een hoge lob. Hunter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Airinei geeft een hoge lob. Passariello is nu in balbezit. Bartolozzi begaat een overtreding. Bartolozzi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freddy_KRueGeR 55%, B.B ERZURUMSPOR 45%.
Freddy_KRueGeR - B.B ERZURUMSPOR 1:5