Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GEPARD TRABZONE61
433 Tactiek midfield
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 53.1
zeer goed Schieten solide
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Hergert geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ağar de bal. Hoàng Khải rent richting de bal. Pytlarz rent richting de bal. Pytlarz draait met de bal, schiet en ... Russomando bokst de bal weg. Tyšer probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - TRABZONE61 1:0

6e minuut.
Birgitt probeert naar een medespeler te passen. Haleš speelt de bal door. Pacífico speelt de bal door. Kotula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotula draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Kotula bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaar rent richting de bal. Schwaar probeert naar een medespeler te passen. Pytlarz is nu in balbezit. Pytlarz haalt uit met een fantastische trap. Russomando verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Alfafa verovert de bal door een tackle van achteren. Schwaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Heinen de bal. Heinen schiet op doel. Russomando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - TRABZONE61 2:0

11e minuut.
Ionev speelt de bal door. Kotula rent richting de bal. Stadnik maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Stadnik moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Stadnik schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Mączewski de bal onder controle te krijgen. Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlarz heeft problemen om de bal te vangen. Pytlarz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - TRABZONE61 3:0

23e minuut.
Campeão kopt de bal weg. Klungelig pakt Pacífico de bal. Hoàng Khải begaat een overtreding. Hoàng Khải krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Pacífico geeft een lange en hoge pass. Williams kopt de bal weg. Daar is Hergert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionev rent richting de bal. Ionev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Kotula passt de bal in één keer door. Ionev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schwaar. Schwaar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GEPARD 61%, TRABZONE61 39%.
GEPARD - TRABZONE61 3:0

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Sole de bal onder controle te krijgen. Alfafa probeert naar een medespeler te passen. Heinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlarz rent richting de bal. Pytlarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Campeão de bal onder controle te krijgen. Sole geeft een lange en hoge pass. Trevlakis kopt de bal weg. Kotula controleert de bal met de borst. Kotula draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Haleš verovert de bal door een tackle van achteren. Hergert verovert de bal door een tackle van achteren. Hergert speelt de bal door. Heinen rent richting de bal. Heinen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Schwaar geeft de bal voor. Tyšer is nu in balbezit. Pytlarz verovert de bal door een tackle van achteren. Pytlarz haalt uit met een fantastische trap. Russomando maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - TRABZONE61 4:0

63e minuut.
Haleš onderschept slim de pass. Haleš geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hergert met een snelle inworp. Schwaar geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - TRABZONE61 5:0

70e minuut.
Hergert passt de bal in één keer door. Heinen is nu in balbezit. Heinen probeert naar een medespeler te passen. Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlarz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Campeão is nu in balbezit. Campeão geeft de bal voor. Kotula rent richting de bal. Kotula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - TRABZONE61 5:1

84e minuut.
Hergert kopt de bal weg. Daar is Heinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pytlarz is nu in balbezit. Heinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Ağar met een sublieme pass. Klungelig pakt Williams de bal. Williams probeert naar een medespeler te passen. Birgitt is nu in balbezit. Birgitt haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GEPARD 49%, TRABZONE61 51%.
GEPARD - TRABZONE61 5:1