Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 17:52
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.16 [del]
  • Stadion: kms Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20835
kms SedefAdası
cemil Tactiek adml
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.8 gemiddelde waardering 55
very good Schieten solid
very good Passen very good
very good Verdedigen good


5e minuut.
Schaaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielecha met een sublieme pass. Vodouch probeert naar een medespeler te passen. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Neag heeft problemen om de bal te vangen. Pielecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielecha geeft de bal voor. Vodouch kopt de bal weg. Agudo probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Neag krijgt zijn hoofd ertegen. Avar verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pulgar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Niezgoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Omassi de bal onder controle te krijgen. Przysiuda rent richting de bal. Przysiuda passt de bal in één keer door. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski schiet op doel. Barcia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Mahmudbəyov kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vodouch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agudo geeft een lange en hoge pass. Neag springt en kopt de bal. Niezgoda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Schaaf rent richting de bal. Schaaf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kms - SedefAdası 0:1

14e minuut.
Przysiuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Pulgar met de inworp. Agudo is nu in balbezit. Agudo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Agudo probeert naar een medespeler te passen. Schaaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaaf passt de bal met de wreef. Neag is nu in balbezit. Neag schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Przysiuda probeert naar een medespeler te passen. Sadłowski is nu in balbezit. Agudo begaat een overtreding. Agudo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kms 58%, SedefAdası 42%.
kms - SedefAdası 0:1

48e minuut.
Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szita onderschept slim de pass. Szita geeft een hoge lob. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Przysiuda met een sublieme pass. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski passt de bal in één keer door. Szita rent richting de bal. Szita geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Sadłowski met een sublieme pass. Fatsch met een snel genomen vrije trap. Daar is Omassi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schaaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaaf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Rákóczi is nu in balbezit. Rákóczi speelt de bal door. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa schiet op doel. Barcia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kms - SedefAdası 1:1

68e minuut.
Klungelig pakt Calangiu de bal. Pulgar is nu in balbezit. Pulgar speelt de bal door. Schaaf is nu in balbezit. Schaaf haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Vodouch kopt de bal weg. Avar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulgar onderschept slim de pass. Pulgar geeft een hoge lob. Neag maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Avar rent richting de bal. Avar geeft een hoge lob. Inworp. Pulgar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agudo geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Neag krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - SedefAdası 1:2

77e minuut.
Przysiuda rent richting de bal. Przysiuda geeft de bal voor. Fatsch heeft problemen om de bal te vangen. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Schaaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Szita tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schaaf is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fatsch zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Omassi kopt de bal weg. Vodouch met een sublieme pass. Fatsch rent richting de bal. Fatsch geeft een hoge lob. Niezgoda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kms 52%, SedefAdası 48%.
kms - SedefAdası 1:2