Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SedefAdası kms
adml Tactiek cemil
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.7 gemiddelde waardering 55.9
good Schieten very good
very good Passen very good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Agudo geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Schaaf stond buitenspel. Budziszewski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sadłowski controleert de bal met de borst. Sadłowski schiet op doel. Barcia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
İzbırakmaz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przysiuda met de inworp. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Imrik rent richting de bal. Van den Bogaert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Imrik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Van den Bogaert geeft een lange en hoge pass. Przysiuda met een snel genomen vrije trap. Sadłowski springt en kopt de bal. Barcia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Mahmudbəyov geeft de bal voor. Sadłowski kopt de bal weg. Agudo is nu in balbezit. Schaaf is nu in balbezit. Schaaf schiet op doel. Niezgoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenna draait met de bal, schiet en ... Niezgoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Schaaf kopt de bal weg. Calangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Calangiu passt de bal in één keer door. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SedefAdası 47%, kms 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SedefAdası - kms 0:0

53e minuut.
Pulgar speelt de bal door. Pielecha met een sublieme pass. Libíček probeert naar een medespeler te passen. Przysiuda rent richting de bal. Pulgar geeft de bal voor. Niezgoda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Klungelig pakt Libíček de bal. Libíček geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pulgar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agudo geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Niezgoda probeert wanhopig de bal te grijpen. Schaaf krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SedefAdası - kms 1:0

70e minuut.
Schaaf probeert naar een medespeler te passen. Pulgar is nu in balbezit. Pulgar met een sublieme pass. Schaaf is nu in balbezit. Schaaf schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Mahmudbəyov geeft een hoge lob. Inworp. Vodouch met een snelle inworp. Agudo is nu in balbezit. Agudo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Szita probeert naar een medespeler te passen. Rákóczi is nu in balbezit. Rákóczi probeert naar een medespeler te passen. Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik schiet op doel. Barcia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SedefAdası 43%, kms 57%.
SedefAdası - kms 1:0