Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
B.B ERZURUMSPOR GEPARD
3.LİG Tactiek 433
44% Balbezit 56%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
30.6 gemiddelde waardering 47.1
adequate Schieten very good
weak Passen solid
weak Verdedigen good


1e minuut.
Hergert maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Heinen heeft problemen om de bal te vangen. Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlarz draait met de bal, schiet en ... Opdal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

4e minuut.
Hoàng Khải met de inworp. Schwaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaar met een sublieme pass. Heinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinen schiet op doel. Opdal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Hoàng Khải verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Khải geeft een hoge lob. Pytlarz is nu in balbezit. Pytlarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - GEPARD 0:1

6e minuut.
Sarnat met een sublieme pass. Zadwórny heeft problemen om de bal te vangen. Zadwórny probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Khải geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlarz passt de bal in één keer door. Heinen rent richting de bal. Heinen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hergert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hergert passt de bal met de wreef. Hoàng Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlarz is nu in balbezit. Pytlarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - GEPARD 0:2

23e minuut.
Pytlarz rent richting de bal. Pytlarz geeft de bal voor. Daar is Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Pastor schiet op doel. Opdal bokst de bal weg.

25e minuut.
Alfafa onderschept slim de pass. Alfafa geeft een hoge lob. Heinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Hoàng Khải onderschept slim de pass. Hoàng Khải geeft de bal voor. Pytlarz rent richting de bal. Pytlarz draait met de bal, schiet en ... Opdal probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Núñez rent richting de bal. Hoàng Khải onderschept slim de pass. Hoàng Khải geeft de bal voor. Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlarz haalt uit met een fantastische trap. Opdal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - GEPARD 0:3

33e minuut.
Hoàng Khải rent richting de bal. Hoàng Khải probeert naar een medespeler te passen. Fresno is nu in balbezit. Heinen rent richting de bal. Heinen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Sequelado geeft een hoge lob. Zadwórny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - GEPARD 0:4

42e minuut.
Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pytlarz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hoàng Khải wilt de vrije trap nemen. Opdal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - GEPARD 0:5

43e minuut.
Hergert passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Heinen de bal. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaar is nu in balbezit. Schwaar geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B.B ERZURUMSPOR 78%, GEPARD 22%.
B.B ERZURUMSPOR - GEPARD 0:5

49e minuut.
Klungelig pakt Pastor de bal. Pastor geeft de bal voor. Heinen rent richting de bal. Heinen haalt uit met een fantastische trap. Opdal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - GEPARD 0:6

52e minuut.
Hergert kopt de bal weg. Hoàng Khải is nu in balbezit. Hoàng Khải passt de bal zonder na te denken. Daar is Pytlarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pytlarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Pastor speelt de bal door. Heinen is nu in balbezit. Schwaar is nu in balbezit. Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlarz haalt uit met een fantastische trap. Opdal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Alfafa geeft een hoge lob. Paschek heeft problemen om de bal te vangen. Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - GEPARD 0:7

60e minuut.
Pastor raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stadnik komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Schwaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaar geeft een lange en hoge pass. Heinen rent richting de bal. Heinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - GEPARD 0:8

66e minuut.
Schwaar rent richting de bal. Schwaar met een sublieme pass. Pytlarz is nu in balbezit. Pytlarz haalt uit met een fantastische trap. Opdal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - GEPARD 0:9

71e minuut.
Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinen rent richting de bal. Heinen passt de bal met de wreef. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - GEPARD 0:10

75e minuut.
Alfafa geeft een hoge lob. Belodedici rent richting de bal. Belodedici geeft een lange en hoge pass. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hoàng Khải geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stadnik is nu in balbezit. Stadnik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - GEPARD 0:11

77e minuut.
Heinen passt de bal in één keer door. Hergert speelt de bal door. Pytlarz heeft problemen om de bal te vangen. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik schiet op doel. Opdal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - GEPARD 0:12

79e minuut.
Stadnik rent richting de bal. Heinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik speelt de bal door. Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - GEPARD 0:13

82e minuut.
Hergert probeert naar een medespeler te passen. Fernández rent richting de bal. Stadnik onderschept slim de pass. Pytlarz is nu in balbezit. Pytlarz draait met de bal, schiet en ... Opdal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - GEPARD 0:14

84e minuut.
Hergert verovert de bal door een tackle van achteren. Hergert passt de bal met de wreef. Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinen rent richting de bal. Heinen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Lhermine heeft problemen om de bal te vangen. Sequelado rent richting de bal. Hergert rent richting de bal. Hergert geeft de bal voor. Pytlarz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - GEPARD 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B.B ERZURUMSPOR 81%, GEPARD 19%.
B.B ERZURUMSPOR - GEPARD 0:15