Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tukelspor kms
5-3-2 Tactiek cemil
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 57.4
very good Schieten solid
excellent Passen very good
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
Manavoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Manavoğlu passt de bal zonder na te denken. Scazzoli met een sublieme pass. Klungelig pakt Frunda de bal. Frunda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Feichtenschlager met een sublieme pass. Šimáček is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calangiu. Calangiu krijgt een gele kaart. Šimáček is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bellavite zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Frunda is nu in balbezit. Frunda haalt uit met een fantastische trap. Niezgoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Manavoğlu passt de bal zonder na te denken. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Calangiu zijn tegenspeler op de grond. Calangiu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

22e minuut.
Daar is Przysiuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šimáček onderschept slim de pass. Šimáček passt de bal met de wreef. Frunda is nu in balbezit. Frunda schiet op doel. Niezgoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Przysiuda probeert naar een medespeler te passen. Stokłosa rent richting de bal. Czysty tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stokłosa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Stokłosa kan niet meer verder spelen. Wieczyński komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Scazzoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Pawliszyn ... Strafschop! Frunda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frunda legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
tukelspor - kms 1:0

38e minuut.
Mahmudbəyov passt de bal in één keer door. Rákóczi met een sublieme pass. Pawliszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawliszyn passt de bal met de wreef. Sadłowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tukelspor - kms 1:1

43e minuut.
Sadłowski controleert de bal met de borst. Galvis is nu in balbezit. Met opzet legt Sadłowski zijn tegenspeler op de grond. Sadłowski krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Scazzoli rent richting de bal. Scazzoli passt de bal zonder na te denken. Frunda rent richting de bal. Frunda draait met de bal, schiet en ... Niezgoda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tukelspor - kms 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tukelspor 45%, kms 55%.
tukelspor - kms 2:1

46e minuut.
Dəvəli komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Wieczyński rent richting de bal. Wieczyński passt de bal zonder na te denken. Przysiuda speelt de bal door. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Feichtenschlager met een sublieme pass. Dəvəli rent richting de bal. Dəvəli passt de bal met de wreef. Frunda rent richting de bal. Frunda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Czysty met een sublieme pass. Feichtenschlager probeert naar een medespeler te passen. Dəvəli rent richting de bal. Dəvəli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pawliszyn geeft de bal voor. Feichtenschlager heeft problemen om de bal te vangen. Rákóczi rent richting de bal. Wieczyński is nu in balbezit. Przysiuda geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Przysiuda verovert de bal door een tackle van achteren. Bellavite onderschept slim de pass. Bellavite met een sublieme pass. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Frunda is nu in balbezit. Frunda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tukelspor - kms 3:1

68e minuut.
Manavoğlu geeft een lange en hoge pass. Scazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scazzoli speelt de bal door. Dəvəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəvəli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Rákóczi probeert naar een medespeler te passen. Sznaucer speelt de bal door. Scazzoli met een sublieme pass. Frunda is nu in balbezit. Frunda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tukelspor 42%, kms 58%.
tukelspor - kms 3:1