Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IHTNAX F.C SedefAdası
XANTHI Tactiek adml
51% Balbezit 49%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 55.5
goed Schieten goed
goed Passen uitstekend
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Giaccone passt de bal zonder na te denken. Gareis rent richting de bal. Neag maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Neag naar de kleedkamers voor een vroege douche.

6e minuut.
Székely passt de bal met de wreef. Azulewicz rent richting de bal. Vodouch is nu in balbezit. Vodouch geeft de bal voor. Schaaf maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Egyed geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Giaccone de bal. Kula rent richting de bal. Giaccone onderschept slim de pass. Giaccone haalt uit met een fantastische trap. Barcia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Agudo speelt de bal door. Klungelig pakt Pulgar de bal. Giaccone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giaccone krijgt een gele kaart.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vodouch met een snelle inworp. Agudo is nu in balbezit. Agudo geeft een hoge lob. Schaaf maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IHTNAX F.C - SedefAdası 0:1

29e minuut.
Soalhães is nu in balbezit. Soalhães geeft een lange en hoge pass. Fatsch kopt de bal weg. Agudo geeft de bal voor. Schaaf rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Pulgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulgar geeft de bal voor. Klungelig pakt Dorosz de bal. Schaaf rent richting de bal. Schaaf draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vodouch met een snelle inworp. Agudo geeft een hoge lob. Schaaf is nu in balbezit. Schaaf draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Vodouch is nu in balbezit. Vodouch passt de bal zonder na te denken. Székely rent richting de bal. Vodouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodouch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Praski trapt de bal weg van het doel. Agudo is nu in balbezit. Agudo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pulgar de bal. Pulgar geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Dorosz kopt de bal weg. Klungelig pakt Liangde de bal. Vodouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodouch geeft een hoge lob. Schaaf springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
IHTNAX F.C - SedefAdası 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IHTNAX F.C 67%, SedefAdası 33%.
IHTNAX F.C - SedefAdası 0:2

50e minuut.
Duruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Duruz geeft een lange en hoge pass. Dorosz probeert de bal met de borst te controleren. Schaaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaaf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Pulgar geeft de bal voor. Vodouch is nu in balbezit. Vodouch passt de bal in één keer door. Schaaf rent richting de bal. Schaaf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Agudo passt de bal in één keer door. Pulgar is nu in balbezit. Pulgar met een sublieme pass. Schaaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaaf haalt uit met een fantastische trap. Praski bokst de bal weg.

72e minuut.
Praski met een sublieme pass. Egyed kopt de bal weg. Vodouch geeft een lange en hoge pass. Schaaf rent richting de bal. Schaaf haalt uit met een fantastische trap. Praski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Azulewicz geeft de bal voor. Inworp. Vodouch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agudo geeft een hoge lob. Schaaf maakt een snoekduik en kopt de bal. Praski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Egyed geeft een hoge lob. Fatsch kopt de bal weg. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo geeft een hoge lob. Schaaf maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kula is nu in balbezit. Méndez onderschept slim de pass. Méndez passt de bal zonder na te denken. Giaccone is nu in balbezit. Giaccone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IHTNAX F.C 68%, SedefAdası 32%.
IHTNAX F.C - SedefAdası 0:2