Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TRABZONE61 B.B ERZURUMSPOR
midfield Tactiek 3.LİG
64% Balbezit 36%
22% Spel op eigen helft 78%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
49.9 gemiddelde waardering 31
very good Schieten adequate
very good Passen weak
average Verdedigen weak


4e minuut.
Birgitt rent richting de bal. Birgitt geeft de bal voor. Fernández kopt de bal weg. Kotula is nu in balbezit. Kotula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Birgitt de bal. Birgitt geeft een lange en hoge pass. Daar is Paschek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Birgitt is nu in balbezit. Birgitt geeft de bal voor. Fernández kopt de bal weg. Ionev rent richting de bal. Ionev haalt uit met een fantastische trap. Opdal bokst de bal weg. Klungelig pakt Fernández de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Mączewski passt de bal met de wreef. Pacífico rent richting de bal. Pacífico passt de bal met de wreef. Kotula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotula schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sarnat stond buitenspel. Tyšer neemt vlug de vrije trap. Ionev kopt de bal weg. Ionev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Doeltrap. Opdal trapt de bal weg van het doel. Williams kopt de bal weg. Kotula is nu in balbezit. Kotula haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fresno kopt de bal weg. Daar is Sole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sole probeert naar een medespeler te passen. Kotula is nu in balbezit. Kotula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Dubilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams verovert de bal door een tackle van achteren. Williams probeert naar een medespeler te passen. Ionev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TRABZONE61 - B.B ERZURUMSPOR 1:0

24e minuut.
Paschek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacífico met een snelle inworp. Kotula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pacífico passt de bal zonder na te denken. Núñez heeft problemen om de bal te vangen. Williams probeert naar een medespeler te passen. Ionev is nu in balbezit. Ionev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Mączewski neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Paschek de bal. Ionev rent richting de bal. Ionev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TRABZONE61 - B.B ERZURUMSPOR 2:0

31e minuut.
Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams passt de bal zonder na te denken. Haleš met een sublieme pass. Ionev rent richting de bal. Ionev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sole passt de bal zonder na te denken. bin Nik geeft de bal voor. Birgitt probeert naar een medespeler te passen. Ionev rent richting de bal. Ionev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Opdal probeert naar een medespeler te passen. Williams kopt de bal weg. Klungelig pakt Kotula de bal. Kotula draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Sole probeert naar een medespeler te passen. Kotula probeert de bal met de borst te controleren. Kotula passt de bal met de wreef. Ionev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams passt de bal met de wreef. Daar is Fresno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionev rent richting de bal. Ionev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRABZONE61 23%, B.B ERZURUMSPOR 77%.
TRABZONE61 - B.B ERZURUMSPOR 2:0

47e minuut.
Haleš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Birgitt speelt de bal door. Haleš met een sublieme pass. Ionev is nu in balbezit. Ionev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Ionev draait met de bal, schiet en ... Opdal probeert naar een medespeler te passen. Williams kopt de bal weg. Klungelig pakt Ionev de bal. Ionev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TRABZONE61 - B.B ERZURUMSPOR 3:0

56e minuut.
Kotula passt de bal met de wreef. Pacífico met een sublieme pass. Ağar met een sublieme pass. Pacífico rent richting de bal. Pacífico geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Williams passt de bal zonder na te denken. Birgitt is nu in balbezit. Birgitt met een sublieme pass. Ionev rent richting de bal. Ionev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Opdal met een harde bal richting middenveld. Kotula kopt de bal weg. Ionev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Birgitt is nu in balbezit. Birgitt geeft een hoge lob. Ionev rent richting de bal. Ionev haalt uit met een fantastische trap. Opdal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRABZONE61 - B.B ERZURUMSPOR 4:0

67e minuut.
Birgitt onderschept slim de pass. Birgitt speelt de bal door. Kotula rent richting de bal. Ionev is nu in balbezit. Ionev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Lhermine rent richting de bal. Kotula onderschept slim de pass. Kotula geeft de bal voor. Ionev is nu in balbezit. Ionev haalt uit met een fantastische trap. Opdal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Birgitt met een sublieme pass. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams passt de bal zonder na te denken. Kotula is nu in balbezit. Kotula haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Klungelig pakt Haleš de bal. Williams met een sublieme pass. Ionev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionev draait met de bal, schiet en ... Opdal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRABZONE61 - B.B ERZURUMSPOR 5:0

78e minuut.
Klungelig pakt Williams de bal. Williams passt de bal in één keer door. Ionev rent richting de bal. Ionev draait met de bal, schiet en ... Opdal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRABZONE61 - B.B ERZURUMSPOR 6:0

88e minuut.
Fernández rent richting de bal. Williams onderschept slim de pass. Williams passt de bal zonder na te denken. Ionev rent richting de bal. Ionev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TRABZONE61 - B.B ERZURUMSPOR 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRABZONE61 20%, B.B ERZURUMSPOR 80%.
TRABZONE61 - B.B ERZURUMSPOR 7:0