Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
B.B ERZURUMSPOR SedefAdası
5 li Tactiek adml
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
54 gemiddelde waardering 55.2
solid Schieten solid
very good Passen very good
excellent Verdedigen good


7e minuut.
De Santi speelt de bal door. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fatsch. Fatsch krijgt een gele kaart. Vargas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

10e minuut.
İzbırakmaz rent richting de bal. Airinei verovert de bal door een tackle van achteren. Airinei met een sublieme pass. Pavešić is nu in balbezit. Pavešić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pulgar rent richting de bal. Pulgar passt de bal zonder na te denken. Schaaf rent richting de bal. Schaaf draait met de bal, schiet en ... Vezeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - SedefAdası 0:1

14e minuut.
Vodouch speelt de bal door. Neag is nu in balbezit. Neag passt de bal met de wreef. Schaaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaaf haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Kula probeert de bal met de borst te controleren. Kula verovert de bal door een tackle van achteren. Fatsch rent richting de bal. Konecki verovert de bal door een tackle van achteren. Konecki haalt uit met een fantastische trap. Barcia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Agudo probeert naar een medespeler te passen. Fatsch speelt de bal door. Agudo met een sublieme pass. Pulgar is nu in balbezit. Pulgar geeft de bal voor. Vezeanu bokst de bal weg. Neag rent richting de bal. Neag draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Passariello rent richting de bal. Passariello geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vodouch met een snelle inworp. Agudo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B.B ERZURUMSPOR 46%, SedefAdası 54%.
B.B ERZURUMSPOR - SedefAdası 0:1

50e minuut.
Geffroy passt de bal zonder na te denken. De Santi rent richting de bal. De Santi passt de bal in één keer door. Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Inworp. Závadník komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Konecki kan de bal niet met de borst controleren. Vodouch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Konecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pavešić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vargas rent richting de bal. Vargas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
B.B ERZURUMSPOR - SedefAdası 1:1

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osadici komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Osadici rent richting de bal. İzbırakmaz verovert de bal door een tackle van achteren. İzbırakmaz geeft een lange en hoge pass. Schaaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaaf haalt uit met een fantastische trap. Vezeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kısakürek de bal. Neag is nu in balbezit. Neag haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - SedefAdası 1:2

88e minuut.
Závadník speelt de bal door. Konecki is nu in balbezit. Kula geeft een lange en hoge pass. Vodouch rent richting de bal. Vodouch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B.B ERZURUMSPOR 47%, SedefAdası 53%.
B.B ERZURUMSPOR - SedefAdası 1:2