Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SedefAdası B.B ERZURUMSPOR
adml Tactiek 3.LİG
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
43 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
55.6 gemiddelde waardering 37.6
very good Schieten good
excellent Passen average
average Verdedigen weak


4e minuut.
Daar is Pruvot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Neag de bal. Neag haalt uit met een fantastische trap. Dodos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Neag rent richting de bal. Neag haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SedefAdası - B.B ERZURUMSPOR 1:0

8e minuut.
Pruvot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulgar verovert de bal door een tackle van achteren. Pulgar speelt de bal door. Schaaf rent richting de bal. Schaaf draait met de bal, schiet en ... Dodos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Neag rent richting de bal. Neag haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SedefAdası - B.B ERZURUMSPOR 2:0

12e minuut.
Vodouch met de inworp. Agudo is nu in balbezit. Agudo met een sublieme pass. Neag is nu in balbezit. Neag schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SedefAdası - B.B ERZURUMSPOR 3:0

13e minuut.
Vodouch met een snelle inworp. Agudo rent richting de bal. Agudo passt de bal in één keer door. Neag is nu in balbezit. Neag draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Agudo passt de bal zonder na te denken. Schaaf is nu in balbezit. Schaaf passt de bal met de wreef. Neag is nu in balbezit. Neag haalt uit met een fantastische trap. Dodos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatsch onderschept slim de pass. Fatsch geeft een hoge lob. Schaaf rent richting de bal. Schaaf haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Agudo speelt de bal door. Vodouch is nu in balbezit. Vodouch met een sublieme pass. Neag rent richting de bal. Neag draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Łukasiewicz rent richting de bal. Vodouch verovert de bal door een tackle van achteren. Vodouch probeert naar een medespeler te passen. Daar is Neag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neag haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Fresno heeft problemen om de bal te vangen. Schaaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaaf geeft een hoge lob. Vodouch rent richting de bal. Vodouch draait met de bal, schiet en ... Dodos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SedefAdası - B.B ERZURUMSPOR 4:0

23e minuut.
Pulgar geeft de bal voor. Schaaf is nu in balbezit. Schaaf passt de bal zonder na te denken. Neag is nu in balbezit. Neag haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Schaaf krijgt zijn hoofd ertegen. Lijanović onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vodouch zal de hoekschop nemen. Neag krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schaaf is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SedefAdası - B.B ERZURUMSPOR 5:0

31e minuut.
Duruz probeert naar een medespeler te passen. Van den Bogaert met een sublieme pass. Agudo geeft de bal voor. Neag rent richting de bal. Neag haalt uit met een fantastische trap. Dodos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Agudo is nu in balbezit. Agudo geeft een lange en hoge pass. Schaaf kopt de bal weg. Klungelig pakt Neag de bal. Neag haalt uit met een fantastische trap. Dodos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Lijanović de bal. Schaaf rent richting de bal. Schaaf schiet op doel. Dodos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SedefAdası - B.B ERZURUMSPOR 6:0

40e minuut.
Klungelig pakt Bernal de bal. Pulgar verovert de bal door een tackle van achteren. Pulgar geeft een lange en hoge pass. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dodos met een sublieme pass. Fatsch kopt de bal weg. Vodouch geeft de bal voor. Daar is Schaaf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schaaf draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Vodouch speelt de bal door. Agudo geeft een hoge lob. Neag rent richting de bal. Neag schiet op doel. Dodos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SedefAdası - B.B ERZURUMSPOR 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SedefAdası 20%, B.B ERZURUMSPOR 80%.
SedefAdası - B.B ERZURUMSPOR 7:0

51e minuut.
Schaaf is nu in balbezit. Schaaf passt de bal in één keer door. Neag is nu in balbezit. Neag draait met de bal, schiet en ... Dodos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SedefAdası - B.B ERZURUMSPOR 8:0

54e minuut.
Schaaf speelt de bal door. Vodouch met een sublieme pass. Klungelig pakt Neag de bal. Neag schiet op doel. Dodos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SedefAdası - B.B ERZURUMSPOR 9:0

56e minuut.
Agudo geeft een lange en hoge pass. Dodos probeert naar een medespeler te passen. Pulgar kopt de bal weg. Neag rent richting de bal. Neag haalt uit met een fantastische trap. Dodos bokst de bal weg.

58e minuut.
Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulgar verovert de bal door een tackle van achteren. Pulgar geeft de bal voor. Schaaf rent richting de bal. Schaaf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Vodouch kopt de bal weg. Daar is Pulgar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pulgar geeft de bal voor. Neag rent richting de bal. Neag haalt uit met een fantastische trap. Dodos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SedefAdası - B.B ERZURUMSPOR 10:0

64e minuut.
Pulgar is nu in balbezit. Pulgar geeft een hoge lob. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag schiet op doel. Dodos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SedefAdası - B.B ERZURUMSPOR 11:0

69e minuut.
Vodouch rent richting de bal. Neag speelt de bal door. Schaaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaaf haalt uit met een fantastische trap. Dodos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Konecki kopt de bal weg. Pulgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulgar passt de bal zonder na te denken. Schaaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaaf haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Buitenspel voor Vargas. Goede buitenspelval van de verdediging. Kula maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Schaaf rent richting de bal. Schaaf schiet op doel. Dodos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SedefAdası - B.B ERZURUMSPOR 12:0

78e minuut.
Lijanović heeft problemen om de bal te vangen. Vodouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodouch passt de bal met de wreef. Neag is nu in balbezit. Neag haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pulgar is nu in balbezit. Pulgar geeft een lange en hoge pass. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag haalt uit met een fantastische trap. Dodos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schaaf rent richting de bal. Schaaf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SedefAdası - B.B ERZURUMSPOR 13:0

88e minuut.
Schaaf rent richting de bal. Neag is nu in balbezit. Schaaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag rent richting de bal. Neag haalt uit met een fantastische trap. Dodos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pulgar neemt de hoekschop. Lijanović kopt de bal weg. Vodouch geeft een lange en hoge pass. Schaaf maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SedefAdası - B.B ERZURUMSPOR 14:0

90e minuut.
Inworp. Pulgar met de inworp. Agudo is nu in balbezit. Agudo geeft de bal voor. Neag maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SedefAdası 24%, B.B ERZURUMSPOR 76%.
SedefAdası - B.B ERZURUMSPOR 14:0