Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freddy_KRueGeR tukelspor
AKIN 3-2-3-2 Tactiek 5-3-2
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
49.1 gemiddelde waardering 58.1
good Schieten solid
good Passen formidable
solid Verdedigen excellent


7e minuut.
Feichtenschlager zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bellavite heeft problemen om de bal te vangen. Bellavite geeft een hoge lob. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda schiet op doel. Hunter bokst de bal weg.

11e minuut.
Barbagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbagalli speelt de bal door. Filantropol is nu in balbezit. Filantropol schiet op doel. Lamia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddy_KRueGeR - tukelspor 1:0

14e minuut.
Klement passt de bal zonder na te denken. Daar is Bartolozzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feichtenschlager rent richting de bal. Feichtenschlager geeft een lange en hoge pass. Frunda krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hunter trapt de bal weg van het doel. Feichtenschlager kopt de bal weg. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Scazzoli rent richting de bal. Scazzoli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Frunda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frunda haalt uit met een fantastische trap. Hunter maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Ioniţă geeft de bal voor. Inworp. Feichtenschlager met een snelle inworp. Šimáček is nu in balbezit. Šimáček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bellavite met een sublieme pass. Feichtenschlager bereikt de bal nog maar net als eerste. Feichtenschlager passt de bal met de wreef. Šimáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimáček haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Linares heeft problemen om de bal te vangen. Marquès verovert de bal door een tackle van achteren. Marquès geeft de bal voor. Frunda is nu in balbezit. Frunda haalt uit met een fantastische trap. Hunter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Filantropol geeft een lange en hoge pass. Lamia probeert naar een medespeler te passen. Bellavite kopt de bal weg. Frunda is nu in balbezit. Frunda draait met de bal, schiet en ... Hunter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Šimáček bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ioniţă. Šimáček is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Feichtenschlager zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Frunda de bal. Frunda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Barbagalli rent richting de bal. Scazzoli onderschept slim de pass. Scazzoli probeert naar een medespeler te passen. Frunda rent richting de bal. Frunda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Buitenspel voor Uchikov. Goede buitenspelval van de verdediging. Czysty maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pršurić bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda verovert de bal door een tackle van achteren. Frunda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freddy_KRueGeR 63%, tukelspor 37%.
Freddy_KRueGeR - tukelspor 1:0

51e minuut.
Bellavite controleert de bal met de borst. Klement geeft een hoge lob. Lamia speelt de bal door. Klement is nu in balbezit. Klement geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Sznaucer speelt de bal door. Scazzoli rent richting de bal. Scazzoli geeft de bal voor. Frunda rent richting de bal. Frunda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ioniţă probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bellavite, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellavite probeert naar een medespeler te passen. Frunda rent richting de bal. Frunda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Hunter met een sublieme pass. Scazzoli kopt de bal weg. Frunda is nu in balbezit. Frunda schiet op doel. Hunter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Scazzoli onderschept slim de pass. Scazzoli probeert naar een medespeler te passen. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda schiet op doel. Hunter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Freddy_KRueGeR - tukelspor 1:1

64e minuut.
Frunda rent richting de bal. Šimáček is nu in balbezit. Feichtenschlager rent richting de bal. Feichtenschlager geeft de bal voor. Frunda krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daar is Bellavite, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellavite probeert naar een medespeler te passen. Frunda is nu in balbezit. Frunda schiet op doel. Hunter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. de Bruijckere komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Marquès verovert de bal door een tackle van achteren. Marquès geeft een lange en hoge pass. Frunda controleert de bal met de borst. Šimáček rent richting de bal. Šimáček draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddy_KRueGeR - tukelspor 1:2

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Uchikov stond buitenspel. Podolský komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Bellavite met een sublieme pass. Scazzoli rent richting de bal. Scazzoli passt de bal in één keer door. Frunda rent richting de bal. Frunda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bellavite is nu in balbezit. Bellavite geeft een lange en hoge pass. Scazzoli kopt de bal weg. Daar is Frunda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frunda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Hunter trapt de bal weg van het doel. Scazzoli kopt de bal weg. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda haalt uit met een fantastische trap. Hunter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddy_KRueGeR - tukelspor 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freddy_KRueGeR 60%, tukelspor 40%.
Freddy_KRueGeR - tukelspor 1:3