Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GEPARD kms
41212 Tactiek cemil
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 15
6 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 54.7
good Schieten solid
solid Passen very good
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Pielecha geeft een hoge lob. Sadłowski rent richting de bal. Alfafa maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Alfafa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Alfafa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Alfafa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

8e minuut.
Hoàng Khải speelt de bal door. Heinen heeft problemen om de bal te vangen. Pawliszyn onderschept slim de pass. Popowicz rent richting de bal. Popowicz geeft een lange en hoge pass. Niezgoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Niezgoda speelt de bal door. Sadłowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Sequelado de bal. Imrik onderschept slim de pass. Imrik haalt uit met een fantastische trap. Kalmarski bokst de bal weg.

15e minuut.
Pytlarz passt de bal met de wreef. Akça bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlarz is nu in balbezit. Akça is nu in balbezit. Akça haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Przysiuda met een sublieme pass. Daar is Sadłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadłowski passt de bal met de wreef. Imrik is nu in balbezit. Imrik schiet op doel. Kalmarski bokst de bal weg.

26e minuut.
Heinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinen passt de bal in één keer door. Akça is nu in balbezit. Akça draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pytlarz de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Omassi met een sublieme pass. Budziszewski is nu in balbezit. Budziszewski geeft de bal voor. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski schiet op doel. Kalmarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GEPARD 69%, kms 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GEPARD - kms 0:0

54e minuut.
Sadłowski schiet op doel. Pastor probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Przysiuda neemt de hoekschop. Imrik maakt een snoekduik en kopt de bal. Kalmarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Klungelig pakt Imrik de bal. Campeão tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Imrik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szita wilt de vrije trap nemen. Kalmarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Pawliszyn geeft de bal voor. Szita probeert naar een medespeler te passen. Przysiuda probeert naar een medespeler te passen. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski draait met de bal, schiet en ... Kalmarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Heinen rent richting de bal. Budziszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Budziszewski passt de bal met de wreef. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Popowicz passt de bal in één keer door. Heinen rent richting de bal. Heinen passt de bal met de wreef. Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlarz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pastor geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przysiuda met de inworp. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski draait met de bal, schiet en ... Kalmarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GEPARD 59%, kms 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GEPARD - kms 0:0