Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 17:53
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.16 [del]
  • Stadion: kms Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20911
kms GEPARD
cemil Tactiek 433
53% Balbezit 47%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 49.8
very good Schieten good
solid Passen solid
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Schwaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pielecha zijn tegenspeler op de grond. Pielecha krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Wieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczyński passt de bal zonder na te denken. Rákóczi rent richting de bal. Rákóczi geeft een lange en hoge pass. Sadłowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - GEPARD 1:0

16e minuut.
Mahmudbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudbəyov geeft de bal voor. Szita kopt de bal weg. Wieczyński is nu in balbezit. Wieczyński draait met de bal, schiet en ... Kalmarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Inworp. Alfafa met de inworp. Przysiuda is nu in balbezit. Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Pastor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Hoàng Khải geeft de bal voor. Klungelig pakt Omassi de bal. Pytlarz rent richting de bal. Pytlarz schiet op doel. Niezgoda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kms - GEPARD 1:1

36e minuut.
Rákóczi rent richting de bal. Trevlakis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rákóczi raakt geblesseerd tijdens het duel. Przysiuda met een snel genomen vrije trap. Sadłowski springt en kopt de bal. Kalmarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Trevlakis rent richting de bal. Trevlakis met een sublieme pass. Alfafa rent richting de bal. Sadłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sadłowski schiet op doel. Kalmarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kms 61%, GEPARD 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kms - GEPARD 1:1

52e minuut.
Alfafa geeft de bal voor. Hergert met een sublieme pass. Pastor is nu in balbezit. Pastor passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wieczyński de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczyński draait met de bal, schiet en ... Kalmarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - GEPARD 2:1

55e minuut.
Klungelig pakt Sadłowski de bal. Przysiuda is nu in balbezit. Przysiuda geeft een hoge lob. Wieczyński is nu in balbezit. Wieczyński schiet op doel. Kalmarski bokst de bal weg.

62e minuut.
Schwaar rent richting de bal. Hergert speelt de bal door. Omassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlarz verovert de bal door een tackle van achteren. Pytlarz draait met de bal, schiet en ... Niezgoda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Szita bereikt de bal nog maar net als eerste. Szita speelt de bal door. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski draait met de bal, schiet en ... Kalmarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - GEPARD 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kms 57%, GEPARD 43%.
kms - GEPARD 3:1