Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TRABZONE61 IHTNAX F.C
midfield Tactiek XANTHI
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
28 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.5 gemiddelde waardering 50.5
solid Schieten solid
very good Passen solid
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Birgitt rent richting de bal. Birgitt geeft een hoge lob. Székely rent richting de bal. Ionev onderschept slim de pass. Ionev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Williams met een sublieme pass. Ionev rent richting de bal. Ionev schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TRABZONE61 - IHTNAX F.C 1:0

3e minuut.
Azulewicz geeft de bal voor. Inworp. Pacífico zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kotula rent richting de bal. Kotula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kotula is nu in balbezit. Kotula probeert naar een medespeler te passen. Ionev bereikt de bal nog maar net als eerste. Soalhães onderschept slim de pass. Soalhães passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ağar heeft problemen om de bal te vangen. Ağar speelt de bal door. Williams met een sublieme pass. Ionev rent richting de bal. Ionev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Egyed rent richting de bal. Met opzet legt Birgitt zijn tegenspeler op de grond. Egyed is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Egyed met een snel genomen vrije trap. Giaccone kopt de bal weg. Klungelig pakt Mączewski de bal. Méndez rent richting de bal. Méndez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Egyed met een snelle inworp. Liangde bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Williams krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Williams passt de bal zonder na te denken. Daar is Birgitt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birgitt met een sublieme pass. Ionev is nu in balbezit. Ionev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Giaccone kopt de bal weg. Mączewski kan de bal niet met de borst controleren. Méndez is nu in balbezit. Méndez haalt uit met een fantastische trap. Russomando werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TRABZONE61 - IHTNAX F.C 1:1

29e minuut.
Ionev haalt uit met een fantastische trap. Praski probeert naar een medespeler te passen. Williams kopt de bal weg. Ionev rent richting de bal. Ionev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Sole is nu in balbezit. Sole passt de bal in één keer door. Ağar is nu in balbezit. Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Mączewski speelt de bal door. Kotula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotula passt de bal met de wreef. Ionev is nu in balbezit. Ionev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRABZONE61 42%, IHTNAX F.C 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TRABZONE61 - IHTNAX F.C 1:1

46e minuut.
Ionev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sole rent richting de bal. Sole passt de bal zonder na te denken. Ionev rent richting de bal. Ionev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ağar is nu in balbezit. Gareis rent richting de bal. Gareis probeert naar een medespeler te passen. Méndez rent richting de bal. Méndez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TRABZONE61 - IHTNAX F.C 1:2

53e minuut.
Kotula heeft problemen om de bal te vangen. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams passt de bal in één keer door. Ionev rent richting de bal. Ionev haalt uit met een fantastische trap. Praski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Soalhães bereikt de bal nog maar net als eerste. Soalhães geeft de bal voor. Williams geeft een hoge lob. Daar is Kotula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Méndez geeft een hoge lob. Williams kopt de bal weg. Birgitt met een sublieme pass. Ionev is nu in balbezit. Ionev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TRABZONE61 - IHTNAX F.C 2:2

62e minuut.
Mączewski kopt de bal weg. Gareis probeert naar een medespeler te passen. Azulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotula onderschept slim de pass. Kotula schiet op doel. Praski bokst de bal weg. Paal!

69e minuut.
Praski trapt de bal weg. Sole controleert de bal met de borst. Met opzet legt Székely zijn tegenspeler op de grond. Székely krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Birgitt passt de bal in één keer door. Ionev heeft problemen om de bal te vangen. Ionev passt de bal zonder na te denken. Kotula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotula schiet op doel. De bal raakt de paal. Praski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Birgitt kopt de bal weg. Williams is nu in balbezit. Williams passt de bal in één keer door. Kotula heeft problemen om de bal te vangen. Kotula haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRABZONE61 30%, IHTNAX F.C 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TRABZONE61 - IHTNAX F.C 2:2