Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tukelspor B.B ERZURUMSPOR
5-3-2 Tactiek 5 li
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
14 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
54.6 gemiddelde waardering 56.2
solid Schieten very good
formidable Passen very good
excellent Verdedigen formidable


6e minuut.
Osadici passt de bal zonder na te denken. Pavešić is nu in balbezit. Pavešić passt de bal in één keer door. Osadici is nu in balbezit. Osadici schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Klungelig pakt Pavešić de bal. Barbachowski is nu in balbezit. Konecki is nu in balbezit. Konecki draait met de bal, schiet en ... Lamia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tukelspor - B.B ERZURUMSPOR 0:1

14e minuut.
Barbachowski met een sublieme pass. Xapecó rent richting de bal. Xapecó passt de bal zonder na te denken. Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konecki draait met de bal, schiet en ... Lamia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Pavešić is nu in balbezit. Pavešić passt de bal met de wreef. Sznaucer rent richting de bal. Osadici verovert de bal door een tackle van achteren. Osadici draait met de bal, schiet en ... Lamia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Scazzoli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Xapecó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xapecó speelt de bal door. Konecki is nu in balbezit. Konecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tukelspor - B.B ERZURUMSPOR 0:2

27e minuut.
Xapecó is nu in balbezit. Scazzoli onderschept slim de pass. Scazzoli met een sublieme pass. Frunda rent richting de bal. Frunda haalt uit met een fantastische trap. Vezeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Bellavite passt de bal met de wreef. Šimáček rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jerlicz. Šimáček wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Šimáček kan niet meer verder spelen. Dəvəli komt het veld opgelopen. Bellavite met een snel genomen vrije trap. Frunda krijgt zijn hoofd ertegen. Vezeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
tukelspor - B.B ERZURUMSPOR 1:2

40e minuut.
Frunda is nu in balbezit. Dəvəli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Passariello. Passariello krijgt een gele kaart. Dəvəli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bellavite wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Dəvəli passt de bal in één keer door. Xapecó rent richting de bal. Xapecó speelt de bal door. Konecki rent richting de bal. Konecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Lamia met een sublieme pass. Scazzoli kopt de bal weg. Frunda rent richting de bal. Frunda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tukelspor - B.B ERZURUMSPOR 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tukelspor 70%, B.B ERZURUMSPOR 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tukelspor - B.B ERZURUMSPOR 2:2

49e minuut.
Dəvəli is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dəvəli zal de hoekschop nemen. Passariello kan de bal niet met de borst controleren. Frunda rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Feichtenschlager probeert naar een medespeler te passen. Scazzoli rent richting de bal. Scazzoli passt de bal in één keer door. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Marquès probeert naar een medespeler te passen. Feichtenschlager bereikt de bal nog maar net als eerste. Feichtenschlager passt de bal in één keer door. Dəvəli is nu in balbezit. Dəvəli haalt uit met een fantastische trap. Vezeanu bokst de bal weg. Frunda heeft problemen om de bal te vangen. Frunda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tukelspor - B.B ERZURUMSPOR 3:2

64e minuut.
Scazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scazzoli speelt de bal door. Bellavite heeft problemen om de bal te vangen. Xapecó geeft een hoge lob. Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Konecki probeert de bal met de borst te controleren. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Feichtenschlager speelt de bal door. Bellavite bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellavite passt de bal met de wreef. Frunda rent richting de bal. Frunda haalt uit met een fantastische trap. Vezeanu bokst de bal weg.

69e minuut.
Frunda is nu in balbezit. Passariello is nu in balbezit. Frunda onderschept slim de pass. Frunda schiet op doel. Vezeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tukelspor - B.B ERZURUMSPOR 4:2

77e minuut.
Passariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda verovert de bal door een tackle van achteren. Frunda probeert naar een medespeler te passen. Dəvəli is nu in balbezit. Dəvəli draait met de bal, schiet en ... Vezeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Konecki rent richting de bal. Galvis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Konecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Barbachowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Lamia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tukelspor - B.B ERZURUMSPOR 4:3

85e minuut.
Pavešić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czysty. Pavešić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Machulski komt het veld opgelopen. Kısakürek met een snel genomen vrije trap. Osadici maakt een snoekduik en kopt de bal. Lamia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Manavoğlu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Konecki. Konecki krijgt een gele kaart.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akkurt komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapusta bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda onderschept slim de pass. Frunda haalt uit met een fantastische trap. Vezeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tukelspor - B.B ERZURUMSPOR 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tukelspor 52%, B.B ERZURUMSPOR 48%.
tukelspor - B.B ERZURUMSPOR 5:3