Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
B.B ERZURUMSPOR tukelspor
3.LİG Tactiek 5-3-2
44% Balbezit 56%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 53
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 55.3
good Schieten very good
average Passen formidable
poor Verdedigen very good


3e minuut.
Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimáček verovert de bal door een tackle van achteren. Šimáček met een sublieme pass. Frunda is nu in balbezit. Frunda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Doeltrap. Opdal met een harde bal richting middenveld. Bellavite kopt de bal weg. Frunda is nu in balbezit. Frunda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Vargas kopt de bal weg. Daar is Feichtenschlager, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šimáček rent richting de bal. Šimáček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - tukelspor 0:1

7e minuut.
Bellavite passt de bal met de wreef. Feichtenschlager is nu in balbezit. Feichtenschlager passt de bal met de wreef. Šimáček rent richting de bal. Šimáček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - tukelspor 0:2

8e minuut.
Manavoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manavoğlu geeft een hoge lob. Frunda rent richting de bal. Frunda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - tukelspor 0:3

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lijanović trapt de bal weg van het doel. Bellavite kopt de bal weg. Šimáček heeft problemen om de bal te vangen. Šimáček draait met de bal, schiet en ... Opdal bokst de bal weg.

13e minuut.
Bellavite is nu in balbezit. Bellavite geeft een hoge lob. Frunda kopt de bal weg. Šimáček is nu in balbezit. Šimáček schiet op doel. Opdal bokst de bal weg. Šimáček rent richting de bal. Šimáček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - tukelspor 0:4

14e minuut.
Fernández heeft problemen om de bal te vangen. Fernández passt de bal met de wreef. Lijanović kan de bal niet met de borst controleren. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Daar is Šimáček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šimáček passt de bal met de wreef. Frunda is nu in balbezit. Frunda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - tukelspor 0:5

19e minuut.
Xapecó geeft een hoge lob. Kadet kopt de bal weg. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Núñez de bal onder controle te krijgen. Opdal bokst de bal weg.

21e minuut.
Kadet geeft de bal voor. Daar is Šimáček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pruvot rent richting de bal. Šimáček verovert de bal door een tackle van achteren. Šimáček haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Opdal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - tukelspor 0:6

22e minuut.
Kadet passt de bal zonder na te denken. Daar is Bellavite, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellavite speelt de bal door. Šimáček rent richting de bal. Šimáček haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bellavite passt de bal zonder na te denken. Feichtenschlager bereikt de bal nog maar net als eerste. Feichtenschlager passt de bal zonder na te denken. Šimáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimáček draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bellavite rent richting de bal. Bellavite passt de bal zonder na te denken. Šimáček is nu in balbezit. Šimáček draait met de bal, schiet en ... Fernández probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Vargas rent richting de bal. Kadet speelt de bal door. Frunda met een sublieme pass. Šimáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimáček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - tukelspor 0:7

34e minuut.
Feichtenschlager met een sublieme pass. Šimáček rent richting de bal. Šimáček passt de bal met de wreef. Frunda rent richting de bal. Frunda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - tukelspor 0:8

36e minuut.
Bellavite is nu in balbezit. Bellavite passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Frunda de bal. Šimáček rent richting de bal. Šimáček schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Šimáček onderschept slim de pass. Šimáček speelt de bal door. Frunda is nu in balbezit. Frunda haalt uit met een fantastische trap. Opdal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - tukelspor 0:9

41e minuut.
Feichtenschlager geeft een hoge lob. Kadet geeft de bal voor. Frunda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šimáček is nu in balbezit. Šimáček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - tukelspor 0:10

43e minuut.
Czysty onderschept slim de pass. Czysty geeft een lange en hoge pass. Núñez heeft problemen om de bal te vangen. Frunda is nu in balbezit. Frunda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B.B ERZURUMSPOR 82%, tukelspor 18%.
B.B ERZURUMSPOR - tukelspor 0:10

46e minuut.
Dəvəli komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Konecki onderschept slim de pass. Konecki speelt de bal door. Sarnat rent richting de bal. Frunda onderschept slim de pass. Frunda draait met de bal, schiet en ... Opdal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dəvəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xapecó is nu in balbezit. Dəvəli onderschept slim de pass. Dəvəli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - tukelspor 0:11

49e minuut.
Klungelig pakt Dəvəli de bal. Bellavite is nu in balbezit. Bellavite passt de bal met de wreef. Frunda is nu in balbezit. Frunda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - tukelspor 0:12

51e minuut.
Feichtenschlager zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dəvəli rent richting de bal. Dəvəli schiet op doel. Lijanović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Feichtenschlager geeft de bal voor. Opdal bokst de bal weg. Frunda rent richting de bal. Frunda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - tukelspor 0:13

52e minuut.
Bellavite rent richting de bal. Bellavite met een sublieme pass. Dəvəli is nu in balbezit. Dəvəli haalt uit met een fantastische trap. Opdal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - tukelspor 0:14

55e minuut.
Kadet is nu in balbezit. Kadet passt de bal in één keer door. Fernández rent richting de bal. Bellavite onderschept slim de pass. Bellavite schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - tukelspor 0:15

56e minuut.
Bellavite is nu in balbezit. Bellavite passt de bal in één keer door. Feichtenschlager met een sublieme pass. Dəvəli rent richting de bal. Dəvəli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - tukelspor 0:16

57e minuut.
Kadet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bellavite speelt de bal door. Lijanović is nu in balbezit. Dəvəli verovert de bal door een tackle van achteren. Dəvəli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Dəvəli passt de bal zonder na te denken. Núñez rent richting de bal. Frunda onderschept slim de pass. Daar is Frunda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frunda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Dəvəli heeft problemen om de bal te vangen. Dəvəli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - tukelspor 0:17

60e minuut.
Dəvəli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Xapecó. Dəvəli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bellavite zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dəvəli is nu in balbezit. Dəvəli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - tukelspor 0:18

61e minuut.
Bernal geeft een lange en hoge pass. Bellavite speelt de bal door. Feichtenschlager probeert naar een medespeler te passen. Dəvəli is nu in balbezit. Dəvəli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Manavoğlu rent richting de bal. Kadet is nu in balbezit. Kadet passt de bal in één keer door. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - tukelspor 0:19

65e minuut.
Bellavite bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellavite passt de bal zonder na te denken. Dəvəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəvəli haalt uit met een fantastische trap. Fernández probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Opdal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - tukelspor 0:20

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kadet met de inworp. Bellavite probeert naar een medespeler te passen. Daar is Frunda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frunda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - tukelspor 0:21

68e minuut.
Sznaucer onderschept slim de pass. Feichtenschlager speelt de bal door. Dəvəli is nu in balbezit. Dəvəli schiet op doel. Opdal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - tukelspor 0:22

69e minuut.
Daar is Dəvəli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xapecó rent richting de bal. Dəvəli verovert de bal door een tackle van achteren. Dəvəli haalt uit met een fantastische trap. Opdal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - tukelspor 0:23

74e minuut.
Kadet rent richting de bal. Kadet passt de bal zonder na te denken. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dəvəli rent richting de bal. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Núñez zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Núñez moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Núñez schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

82e minuut.
Pruvot bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəvəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda haalt uit met een fantastische trap. Opdal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - tukelspor 0:24

83e minuut.
Tiholov met een sublieme pass. Daar is Bernal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frunda is nu in balbezit. Daar is Frunda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frunda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Dəvəli rent richting de bal. Lijanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəvəli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lijanović raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

86e minuut.
Kadet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadet probeert naar een medespeler te passen. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - tukelspor 0:25

87e minuut.
Klungelig pakt Kadet de bal. Kadet passt de bal met de wreef. Frunda rent richting de bal. Frunda draait met de bal, schiet en ... Opdal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - tukelspor 0:26

88e minuut.
Klungelig pakt Sarnat de bal. Pruvot is nu in balbezit. Frunda verovert de bal door een tackle van achteren. Frunda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - tukelspor 0:27

90e minuut.
Bernal is nu in balbezit. Kadet verovert de bal door een tackle van achteren. Kadet passt de bal in één keer door. Frunda rent richting de bal. Frunda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B.B ERZURUMSPOR 82%, tukelspor 18%.
B.B ERZURUMSPOR - tukelspor 0:27