Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freddy_KRueGeR SedefAdası
AKIN 3-2-3-2 Tactiek adml
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
50.3 gemiddelde waardering 54.6
solid Schieten solid
good Passen excellent
very good Verdedigen adequate


4e minuut.
Fatsch met een snelle inworp. Vodouch rent richting de bal. Vodouch geeft een lange en hoge pass. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Duruz geeft de bal voor. Neag rent richting de bal. Carrasco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carrasco krijgt een gele kaart. Neag raakt geblesseerd tijdens het duel. Neag legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddy_KRueGeR - SedefAdası 0:1

15e minuut.
Carrasco geeft een lange en hoge pass. İzbırakmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchikov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uchikov krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Agudo verovert de bal door een tackle van achteren. Agudo passt de bal zonder na te denken. Vodouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodouch geeft een lange en hoge pass. Schaaf springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddy_KRueGeR - SedefAdası 0:2

28e minuut.
Filantropol kopt de bal weg. İzbırakmaz geeft een lange en hoge pass. Ioniţă probeert de bal met de borst te controleren. Schaaf rent richting de bal. Schaaf schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Boguský geeft een lange en hoge pass. İzbırakmaz rent richting de bal. Barbagalli onderschept slim de pass. Barbagalli geeft de bal voor. Linares krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duruz is nu in balbezit. Duruz geeft een hoge lob. Van den Bogaert met een sublieme pass. Klement geeft een lange en hoge pass. Uchikov maakt een snoekduik en kopt de bal. Barcia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Agudo passt de bal in één keer door. Schaaf met een sublieme pass. Neag is nu in balbezit. Neag draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Metidieri de bal onder controle te krijgen. Paal!

38e minuut.
Bartolozzi kopt de bal weg. Filantropol is nu in balbezit. Linares is nu in balbezit. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barcia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Klement probeert naar een medespeler te passen. Boguský speelt de bal door. Filantropol heeft problemen om de bal te vangen. Filantropol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Vodouch passt de bal in één keer door. Carrasco is nu in balbezit. Neag verovert de bal door een tackle van achteren. Neag schiet op doel. Hunter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddy_KRueGeR - SedefAdası 0:3

44e minuut.
Barbagalli passt de bal zonder na te denken. Uchikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agudo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freddy_KRueGeR 62%, SedefAdası 38%.
Freddy_KRueGeR - SedefAdası 0:3

59e minuut.
Barbagalli probeert naar een medespeler te passen. Uchikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchikov passt de bal met de wreef. Bartolozzi rent richting de bal. Bartolozzi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Barbagalli met een sublieme pass. Bartolozzi speelt de bal door. Kula is nu in balbezit. Filantropol onderschept slim de pass. Filantropol haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Klungelig pakt Vodouch de bal. Vodouch geeft een lange en hoge pass. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag draait met de bal, schiet en ... Hunter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddy_KRueGeR - SedefAdası 0:4

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Bruijckere komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Barbagalli passt de bal zonder na te denken. Uchikov rent richting de bal. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchikov is nu in balbezit. Filantropol geeft een hoge lob. Paal! Klungelig pakt Linares de bal. Barcia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Freddy_KRueGeR - SedefAdası 1:4

78e minuut.
Agudo is nu in balbezit. Agudo geeft de bal voor. Schaaf kopt de bal weg. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag haalt uit met een fantastische trap. Hunter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Agudo geeft een lange en hoge pass. Daar is Metidieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schaaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaaf haalt uit met een fantastische trap. Hunter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddy_KRueGeR - SedefAdası 1:5

82e minuut.
Neag rent richting de bal. Neag speelt de bal door. Klungelig pakt Schaaf de bal. Schaaf schiet op doel. Hunter probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Agudo probeert naar een medespeler te passen. Pulgar is nu in balbezit. Pulgar speelt de bal door. Schaaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaaf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freddy_KRueGeR 58%, SedefAdası 42%.
Freddy_KRueGeR - SedefAdası 1:5