Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IHTNAX F.C GEPARD
XANTHI Tactiek 41212
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
19 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 48.7
solid Schieten solid
solid Passen good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Schwaar geeft een lange en hoge pass. Liangde probeert de bal aan de voet te houden. Pastor kopt de bal weg. Heinen rent richting de bal. Heinen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaar onderschept slim de pass. Giaccone bereikt de bal nog maar net als eerste. Giaccone schiet op doel. Kalmarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IHTNAX F.C - GEPARD 1:0

8e minuut.
Daar is Méndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantazescu rent richting de bal. Méndez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Méndez krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Egyed speelt de bal door. Méndez is nu in balbezit. Méndez speelt de bal door. Giaccone rent richting de bal. Giaccone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IHTNAX F.C - GEPARD 2:0

20e minuut.
Trevlakis geeft de bal voor. Székely is nu in balbezit. Met opzet legt Pastor zijn tegenspeler op de grond. Pastor is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

21e minuut.
Heinen verovert de bal door een tackle van achteren. Heinen speelt de bal door. Pytlarz is nu in balbezit. Pytlarz schiet op doel. Praski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Gareis met een snelle inworp. Popowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez onderschept slim de pass. Méndez haalt uit met een fantastische trap. Trevlakis probeert de bal aan de voet te houden. Kalmarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Egyed geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Trevlakis heeft problemen om de bal te vangen. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez schiet op doel. Kalmarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IHTNAX F.C - GEPARD 3:0

42e minuut.
Méndez passt de bal in één keer door. Hoàng Khải rent richting de bal. Giaccone verovert de bal door een tackle van achteren. Giaccone draait met de bal, schiet en ... Kalmarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IHTNAX F.C - GEPARD 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IHTNAX F.C 48%, GEPARD 52%.
IHTNAX F.C - GEPARD 4:0

53e minuut.
Popowicz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Soalhães de bal onder controle te krijgen. Heinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IHTNAX F.C - GEPARD 4:1

54e minuut.
Campeão bereikt de bal nog maar net als eerste. Campeão geeft een lange en hoge pass. Székely probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Heinen is nu in balbezit. Heinen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Pytlarz rent richting de bal. Pytlarz passt de bal in één keer door. Soalhães met een sublieme pass. Pytlarz is nu in balbezit. Pytlarz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Dorosz rent richting de bal. Dorosz passt de bal met de wreef. Székely bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlarz onderschept slim de pass. Pytlarz schiet op doel. Praski bokst de bal weg. Heinen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
IHTNAX F.C - GEPARD 4:2

60e minuut.
Gareis speelt de bal door. Trevlakis is nu in balbezit. Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez haalt uit met een fantastische trap. Kalmarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IHTNAX F.C - GEPARD 5:2

61e minuut.
Klungelig pakt Gareis de bal. Gareis met een sublieme pass. Egyed is nu in balbezit. Egyed geeft een lange en hoge pass. Méndez springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Heinen kopt de bal weg. Liangde geeft de bal voor. Pantazescu heeft problemen om de bal te vangen. Méndez rent richting de bal. Méndez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Schwaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egyed rent richting de bal. Egyed passt de bal met de wreef. Daar is Giaccone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giaccone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IHTNAX F.C 52%, GEPARD 48%.
IHTNAX F.C - GEPARD 5:2