Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GEPARD IHTNAX F.C
433 Tactiek XANTHI
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
21 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
48.5 gemiddelde waardering 50
solid Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Pytlarz is nu in balbezit. Méndez onderschept slim de pass. Méndez passt de bal in één keer door. Giaccone bereikt de bal nog maar net als eerste. Giaccone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kapuśniak passt de bal in één keer door. Soalhães is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pastor. Pastor krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Giaccone kopt de bal weg. Alfafa heeft problemen om de bal te vangen. Méndez is nu in balbezit. Méndez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - IHTNAX F.C 0:1

14e minuut.
Gareis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Pastor passt de bal met de wreef. Heinen rent richting de bal. Heinen draait met de bal, schiet en ... Praski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Trevlakis kopt de bal weg. Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Székely tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pytlarz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

25e minuut.
Pastor kopt de bal weg. Daar is Heinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pastor is nu in balbezit. Popowicz rent richting de bal. Popowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Trevlakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez passt de bal zonder na te denken. Giaccone is nu in balbezit. Giaccone draait met de bal, schiet en ... Kalmarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Inworp. Pastor met de inworp. Pytlarz probeert naar een medespeler te passen. Heinen rent richting de bal. Heinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GEPARD - IHTNAX F.C 1:1

44e minuut.
Egyed is nu in balbezit. Schwaar verovert de bal door een tackle van achteren. Schwaar met een sublieme pass. Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlarz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GEPARD 48%, IHTNAX F.C 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GEPARD - IHTNAX F.C 1:1

57e minuut.
Daar is Heinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soalhães is nu in balbezit. Heinen verovert de bal door een tackle van achteren. Heinen haalt uit met een fantastische trap. Praski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - IHTNAX F.C 2:1

58e minuut.
Egyed met een sublieme pass. Gareis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gareis passt de bal met de wreef. Giaccone bereikt de bal nog maar net als eerste. Giaccone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Méndez is nu in balbezit. Gareis is nu in balbezit. Gareis speelt de bal door. Liangde rent richting de bal. Liangde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Praski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Popowicz met een snelle inworp. Pytlarz rent richting de bal. Pytlarz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Schwaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaar passt de bal met de wreef. Giaccone rent richting de bal. Giaccone draait met de bal, schiet en ... Kalmarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Heinen probeert naar een medespeler te passen. Székely rent richting de bal. Székely geeft een hoge lob. Giaccone rent richting de bal. Giaccone draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GEPARD - IHTNAX F.C 2:2

73e minuut.
Heinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinen geeft de bal voor. Klungelig pakt Székely de bal. Pastor is nu in balbezit. Pastor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Liangde de bal onder controle te krijgen. Pastor rent richting de bal. Pastor passt de bal zonder na te denken. Heinen is nu in balbezit. Heinen schiet op doel. Praski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - IHTNAX F.C 3:2

86e minuut.
Schwaar passt de bal zonder na te denken. Popowicz speelt de bal door. Pytlarz is nu in balbezit. Pytlarz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Soalhães de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Dorosz kopt de bal weg. Inworp. Kapuśniak met een snelle inworp. Pastor kan de bal niet met de borst controleren. Pastor draait met de bal, schiet en ... Praski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GEPARD 39%, IHTNAX F.C 61%.
GEPARD - IHTNAX F.C 3:2