Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 17:50
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.16 [del]
  • Stadion: kms Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11765
kms TRABZONE61
cemil Tactiek midfield
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 52.2
very good Schieten good
very good Passen very good
excellent Verdedigen good


9e minuut.
Williams passt de bal zonder na te denken. Kotula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotula speelt de bal door. Ionev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionev draait met de bal, schiet en ... Niezgoda bokst de bal weg.

12e minuut.
Pacífico geeft een lange en hoge pass. Williams speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Szita de bal onder controle te krijgen. Kotula is nu in balbezit. Kotula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sadłowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ağar de bal. Kotula bereikt de bal nog maar net als eerste. Imrik verovert de bal door een tackle van achteren. Imrik draait met de bal, schiet en ... Russomando bokst de bal weg.

18e minuut.
Birgitt met een sublieme pass. Kotula rent richting de bal. Kotula passt de bal met de wreef. Ionev is nu in balbezit. Ionev haalt uit met een fantastische trap. Niezgoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Tyšer geeft de bal voor. Birgitt kopt de bal weg. Omassi controleert de bal met de borst. Ionev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ağar bereikt de bal nog maar net als eerste. Szita verovert de bal door een tackle van achteren. Szita passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sadłowski de bal. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap. Russomando verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - TRABZONE61 1:0

37e minuut.
Imrik is nu in balbezit. Ağar verovert de bal door een tackle van achteren. Ağar probeert naar een medespeler te passen. Kotula is nu in balbezit. Kotula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kms 64%, TRABZONE61 36%.
kms - TRABZONE61 1:0

55e minuut.
Przysiuda kopt de bal weg. Daar is Tyšer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski draait met de bal, schiet en ... Russomando probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - TRABZONE61 2:0

60e minuut.
Sadłowski onderschept slim de pass. Mączewski is nu in balbezit. Sadłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sadłowski draait met de bal, schiet en ... Russomando werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - TRABZONE61 3:0

68e minuut.
Budziszewski geeft een lange en hoge pass. Tyšer heeft problemen om de bal te vangen. Imrik rent richting de bal. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski draait met de bal, schiet en ... Russomando kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Williams passt de bal met de wreef. Birgitt is nu in balbezit. Birgitt passt de bal zonder na te denken. Williams rent richting de bal. Williams geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Omassi probeert naar een medespeler te passen. Mahmudbəyov is nu in balbezit. Mahmudbəyov geeft een hoge lob. Rákóczi heeft problemen om de bal te vangen. Rákóczi geeft een hoge lob. Russomando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Haleš is nu in balbezit. Przysiuda onderschept slim de pass. Przysiuda passt de bal zonder na te denken. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap. Russomando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Daar is Kotula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rákóczi geeft de bal voor. Klungelig pakt Tyšer de bal. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap. Russomando verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kms 51%, TRABZONE61 49%.
kms - TRABZONE61 3:0