Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
B.B ERZURUMSPOR kms
3.LİG Tactiek cemil
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 57.6
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Wieczyński speelt de bal door. Przysiuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Przysiuda passt de bal met de wreef. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski schiet op doel. Bárdos bokst de bal weg.

6e minuut.
Okoński onderschept slim de pass. Sadłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sadłowski geeft de bal voor. Wieczyński krijgt zijn hoofd ertegen. Kapusta probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Wieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczyński speelt de bal door. Rákóczi is nu in balbezit. Rákóczi geeft de bal voor. Sadłowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Xapecó bereikt de bal nog maar net als eerste. Xapecó probeert naar een medespeler te passen. Vargas is nu in balbezit. Vargas haalt uit met een fantastische trap. Niezgoda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - kms 1:0

21e minuut.
Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski speelt de bal door. Rákóczi speelt de bal door. Wieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczyński haalt uit met een fantastische trap. Bárdos bokst de bal weg.

23e minuut.
Rákóczi rent richting de bal. Osadici onderschept slim de pass. Osadici speelt de bal door. Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Pielecha onderschept slim de pass. Pielecha geeft een lange en hoge pass. Okoński is nu in balbezit. Sadłowski onderschept slim de pass. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Daar is Mahmudbəyov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voulgaris rent richting de bal. Voulgaris passt de bal in één keer door. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici haalt uit met een fantastische trap. Niezgoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B.B ERZURUMSPOR 51%, kms 49%.
B.B ERZURUMSPOR - kms 1:0

51e minuut.
Brzezik geeft een lange en hoge pass. Okoński heeft problemen om de bal te vangen. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski schiet op doel. Bárdos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
B.B ERZURUMSPOR - kms 1:1

54e minuut.
Osadici rent richting de bal. Osadici passt de bal met de wreef. Mahmudbəyov rent richting de bal. Konecki verovert de bal door een tackle van achteren. Konecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Wieczyński is nu in balbezit. Wieczyński met een sublieme pass. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap. Bárdos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - kms 1:2

59e minuut.
Osadici geeft een hoge lob. Vargas kopt de bal weg. Pielecha heeft problemen om de bal te vangen. Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Omassi probeert naar een medespeler te passen. Przysiuda probeert naar een medespeler te passen. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski draait met de bal, schiet en ... Bárdos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - kms 1:3

72e minuut.
Osadici passt de bal in één keer door. Omassi rent richting de bal. Vargas onderschept slim de pass. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - kms 2:3

83e minuut.
Daar is Wieczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieczyński speelt de bal door. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski draait met de bal, schiet en ... Bárdos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - kms 2:4

88e minuut.
Brzezik rent richting de bal. Szita onderschept slim de pass. Szita met een sublieme pass. Przysiuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Przysiuda probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B.B ERZURUMSPOR 53%, kms 47%.
B.B ERZURUMSPOR - kms 2:4