Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 17:52
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.16 [del]
  • Stadion: kms Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 21440
kms B.B ERZURUMSPOR
cemil Tactiek 3.LİG
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 55.9
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Szita bereikt de bal nog maar net als eerste. Szita speelt de bal door. Szoboszlay probeert naar een medespeler te passen. Wieczyński rent richting de bal. Wieczyński schiet op doel. Paal!

8e minuut.
Szoboszlay met de inworp. Szita rent richting de bal. Szita passt de bal in één keer door. Daar is Sadłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadłowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Przysiuda is nu in balbezit. Przysiuda met een sublieme pass. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski draait met de bal, schiet en ... Bárdos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - B.B ERZURUMSPOR 1:0

15e minuut.
Vargas rent richting de bal. Vargas haalt uit met een fantastische trap. Pielecha probeert de bal aan de voet te houden. Voulgaris is nu in balbezit. Voulgaris haalt uit met een fantastische trap. Niezgoda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Szita bereikt de bal nog maar net als eerste. Szita passt de bal met de wreef. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap. Bárdos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - B.B ERZURUMSPOR 2:0

20e minuut.
Kapusta geeft een lange en hoge pass. Mahmudbəyov kopt de bal weg. Xapecó speelt de bal door. Daar is Vargas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Calangiu passt de bal met de wreef. Przysiuda is nu in balbezit. Przysiuda speelt de bal door. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski schiet op doel. Bárdos bokst de bal weg.

39e minuut.
Pielecha met een sublieme pass. Omassi speelt de bal door. Przysiuda met een sublieme pass. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski draait met de bal, schiet en ... Bárdos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - B.B ERZURUMSPOR 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kms 49%, B.B ERZURUMSPOR 51%.
kms - B.B ERZURUMSPOR 3:0

47e minuut.
Daar is Xapecó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xapecó passt de bal met de wreef. Mahmudbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas onderschept slim de pass. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Budziszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Calangiu rent richting de bal. Calangiu passt de bal met de wreef. Sadłowski heeft problemen om de bal te vangen. Sadłowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Osadici komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Barbachowski geeft de bal voor. Vargas is nu in balbezit. Vargas passt de bal zonder na te denken. Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Brzezik kan de bal niet met de borst controleren. Przysiuda rent richting de bal. Przysiuda passt de bal met de wreef. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kms 56%, B.B ERZURUMSPOR 44%.
kms - B.B ERZURUMSPOR 3:0