Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IHTNAX F.C Freddy_KRueGeR
XANTHI Tactiek AKIN 3-2-3-2
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
51 gemiddelde waardering 49.7
solid Schieten very good
solid Passen good
adequate Verdedigen solid


6e minuut.
Giaccone kopt de bal weg. Carrasco heeft problemen om de bal te vangen. Méndez rent richting de bal. Méndez haalt uit met een fantastische trap. Hunter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IHTNAX F.C - Freddy_KRueGeR 1:0

11e minuut.
Klement passt de bal in één keer door. Bartolozzi probeert naar een medespeler te passen. Linares probeert naar een medespeler te passen. Uchikov is nu in balbezit. Uchikov draait met de bal, schiet en ... Praski bokst de bal weg.

13e minuut.
Dorosz geeft een hoge lob. Linares speelt de bal door. Soalhães heeft problemen om de bal te vangen. Uchikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchikov schiet op doel. Praski bokst de bal weg.

16e minuut.
Gareis geeft een hoge lob. Liangde is nu in balbezit. Liangde passt de bal in één keer door. Giaccone is nu in balbezit. Giaccone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Méndez geeft de bal voor. Giaccone is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Egyed neemt de hoekschop. Giaccone springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Egyed is nu in balbezit. Metidieri is nu in balbezit. Egyed bereikt de bal nog maar net als eerste. Egyed schiet op doel. Hunter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

26e minuut.
Linares is nu in balbezit. Filantropol rent richting de bal. Filantropol passt de bal zonder na te denken. Uchikov is nu in balbezit. Uchikov schiet op doel. Praski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Azulewicz de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IHTNAX F.C - Freddy_KRueGeR 1:1

28e minuut.
Klungelig pakt Klement de bal. Gareis is nu in balbezit. Gareis passt de bal met de wreef. Méndez rent richting de bal. Méndez draait met de bal, schiet en ... Hunter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Liangde bereikt de bal nog maar net als eerste. Liangde passt de bal in één keer door. Giaccone bereikt de bal nog maar net als eerste. Giaccone draait met de bal, schiet en ... Hunter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Giaccone geeft een lange en hoge pass. Daar is Gareis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioniţă verovert de bal door een tackle van achteren. Ioniţă geeft een lange en hoge pass. Linares maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IHTNAX F.C 43%, Freddy_KRueGeR 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IHTNAX F.C - Freddy_KRueGeR 1:1

51e minuut.
Klement is nu in balbezit. Klement geeft de bal voor. Dorosz geeft de bal voor. Giaccone rent richting de bal. Giaccone passt de bal in één keer door. Hunter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Méndez passt de bal in één keer door. Egyed bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carrasco. Carrasco krijgt een gele kaart. Egyed is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Egyed zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Giaccone rent richting de bal. Giaccone schiet op doel. Hunter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IHTNAX F.C - Freddy_KRueGeR 2:1

72e minuut.
Inworp. de Bruijckere komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Uchikov maakt een snoekduik en kopt de bal. Dorosz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Linares rent richting de bal. Linares schiet op doel. Praski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IHTNAX F.C - Freddy_KRueGeR 2:2

79e minuut.
Uchikov heeft problemen om de bal te vangen. Soalhães rent richting de bal. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Barbagalli neemt de hoekschop. Praski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Soalhães is nu in balbezit. Uchikov onderschept slim de pass. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Filantropol passt de bal met de wreef. Soalhães rent richting de bal. Soalhães geeft een hoge lob. Giaccone is nu in balbezit. Giaccone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IHTNAX F.C 55%, Freddy_KRueGeR 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IHTNAX F.C - Freddy_KRueGeR 2:2