Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TRABZONE61 tukelspor
midfield Tactiek 5-3-2
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 51.9
good Schieten solid
very good Passen excellent
good Verdedigen excellent


8e minuut.
Feichtenschlager met een sublieme pass. Daar is Dəvəli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dəvəli passt de bal in één keer door. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Bellavite passt de bal zonder na te denken. Feichtenschlager bereikt de bal nog maar net als eerste. Feichtenschlager passt de bal zonder na te denken. Dəvəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəvəli haalt uit met een fantastische trap. Russomando bokst de bal weg. Dəvəli rent richting de bal. Dəvəli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TRABZONE61 - tukelspor 0:1

22e minuut.
Bellavite passt de bal met de wreef. Mączewski is nu in balbezit. Frunda verovert de bal door een tackle van achteren. Frunda draait met de bal, schiet en ... Russomando probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Scazzoli geeft een lange en hoge pass. Frunda kopt de bal weg. Dəvəli is nu in balbezit. Dəvəli haalt uit met een fantastische trap. Russomando probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TRABZONE61 - tukelspor 0:2

37e minuut.
Bellavite passt de bal zonder na te denken. Feichtenschlager probeert naar een medespeler te passen. Dəvəli is nu in balbezit. Dəvəli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Marquès geeft een lange en hoge pass. Dəvəli kopt de bal weg. Frunda rent richting de bal. Frunda schiet op doel. Russomando probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TRABZONE61 - tukelspor 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRABZONE61 46%, tukelspor 54%.
TRABZONE61 - tukelspor 0:3

53e minuut.
Ionev kopt de bal weg. Klungelig pakt Kotula de bal. Bellavite tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bellavite krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Galvis geeft een hoge lob. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağar begaat een overtreding. Ağar krijgt een gele kaart. Frunda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bellavite zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dəvəli heeft problemen om de bal te vangen. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda haalt uit met een fantastische trap. Russomando verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Sole met een sublieme pass. Ağar heeft problemen om de bal te vangen. Frunda maakt een afschuwelijke overtreding. Frunda krijgt een gele kaart.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sürek komt het veld opgelopen. Machulski komt het veld opgelopen. Dikfejs komt het veld opgelopen. Akkurt komt het veld opgelopen. Akarca komt het veld opgelopen. Satmaz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRABZONE61 37%, tukelspor 63%.
TRABZONE61 - tukelspor 0:3