Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IHTNAX F.C B.B ERZURUMSPOR
XANTHI Tactiek 3 lü forvet
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 24
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
49.3 gemiddelde waardering 54
good Schieten excellent
good Passen solid
good Verdedigen excellent


7e minuut.
Barbachowski probeert naar een medespeler te passen. Konecki controleert de bal met de borst. Konecki probeert naar een medespeler te passen. Grycki rent richting de bal. Grycki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Xapecó met een snelle inworp. Vargas is nu in balbezit. Vargas geeft een hoge lob. Soalhães heeft problemen om de bal te vangen. Praski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Vargas probeert naar een medespeler te passen. Voulgaris probeert de bal met de borst te controleren. Székely speelt de bal door. Voulgaris is nu in balbezit. Voulgaris draait met de bal, schiet en ... Paal!

16e minuut.
Dorosz geeft de bal voor. Székely probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vargas rent richting de bal. Grycki is nu in balbezit. Grycki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Egyed verovert de bal door een tackle van achteren. Egyed speelt de bal door. Okoński is nu in balbezit. Giaccone onderschept slim de pass. Giaccone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Barbachowski probeert naar een medespeler te passen. Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rea rent richting de bal. Konecki onderschept slim de pass. Konecki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vargas met een sublieme pass. Xapecó bereikt de bal nog maar net als eerste. Xapecó passt de bal zonder na te denken. Grycki rent richting de bal. Grycki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Rea rent richting de bal. Konecki onderschept slim de pass. Konecki controleert de bal met de borst. Grycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grycki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Egyed rent richting de bal. Barbachowski onderschept slim de pass. Barbachowski passt de bal in één keer door. Konecki is nu in balbezit. Konecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Brzezik geeft de bal voor. Konecki is nu in balbezit. Barbachowski met een sublieme pass. Grycki is nu in balbezit. Grycki draait met de bal, schiet en ... Praski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Kapusta geeft de bal voor. Grycki heeft problemen om de bal te vangen. Soalhães rent richting de bal. Vargas onderschept slim de pass. Vargas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IHTNAX F.C 77%, B.B ERZURUMSPOR 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IHTNAX F.C - B.B ERZURUMSPOR 0:0

47e minuut.
Konecki is nu in balbezit. Dorosz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Konecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Quail komt het veld opgelopen.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osadici komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Osadici is nu in balbezit. Konecki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Azulewicz de bal. Quail rent richting de bal. Quail haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Okoński passt de bal zonder na te denken. Osadici is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Liangde. Liangde krijgt een gele kaart.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapusta met de inworp. Osadici speelt de bal door. Quail rent richting de bal. Quail schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Vargas probeert naar een medespeler te passen. Konecki is nu in balbezit. Konecki passt de bal met de wreef. Quail bereikt de bal nog maar net als eerste. Quail draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Vargas geeft een hoge lob. Barbachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konecki is nu in balbezit. Konecki draait met de bal, schiet en ... Dorosz probeert de bal aan de voet te houden. Praski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Székely bereikt de bal nog maar net als eerste. Quail bereikt de bal nog maar net als eerste. Székely begaat een overtreding. Székely krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IHTNAX F.C 68%, B.B ERZURUMSPOR 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IHTNAX F.C - B.B ERZURUMSPOR 0:0