Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
B.B ERZURUMSPOR IHTNAX F.C
3.LİG Tactiek XANTHI
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 49.8
excellent Schieten solid
solid Passen good
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Konecki met een sublieme pass. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik passt de bal met de wreef. Vargas is nu in balbezit. Vargas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Vargas kopt de bal weg. Konecki is nu in balbezit. Rea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rea krijgt een gele kaart. Konecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Barbachowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Azulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Vargas rent richting de bal. Vargas schiet op doel. Praski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quail met de inworp. Xapecó is nu in balbezit. Xapecó geeft de bal voor. Konecki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - IHTNAX F.C 1:0

11e minuut.
Papaioakeim rent richting de bal. Liangde verovert de bal door een tackle van achteren. Liangde probeert naar een medespeler te passen. Méndez is nu in balbezit. Méndez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
B.B ERZURUMSPOR - IHTNAX F.C 1:1

20e minuut.
Soalhães geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quail met een snelle inworp. Xapecó bereikt de bal nog maar net als eerste. Xapecó geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vargas is nu in balbezit. Vargas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Klungelig pakt Voulgaris de bal. Xapecó rent richting de bal. Xapecó passt de bal in één keer door. Vargas is nu in balbezit. Vargas draait met de bal, schiet en ... Praski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Azulewicz geeft de bal voor. Inworp. Quail met een snelle inworp. Xapecó bereikt de bal nog maar net als eerste. Xapecó probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Soalhães verovert de bal door een tackle van achteren. Soalhães geeft een lange en hoge pass. Gareis met een sublieme pass. Méndez is nu in balbezit. Méndez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - IHTNAX F.C 1:2

32e minuut.
Soalhães kopt de bal weg. Quail rent richting de bal. Quail passt de bal in één keer door. Vargas is nu in balbezit. Vargas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Rea passt de bal met de wreef. Méndez rent richting de bal. Méndez passt de bal in één keer door. Giaccone is nu in balbezit. Giaccone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Voulgaris met een sublieme pass. Klungelig pakt Kapusta de bal. Kapusta passt de bal in één keer door. Konecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konecki draait met de bal, schiet en ... Praski bokst de bal weg.

41e minuut.
Praski speelt de bal door. Voulgaris kopt de bal weg. Rea is nu in balbezit. Konecki verovert de bal door een tackle van achteren. Konecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B.B ERZURUMSPOR 43%, IHTNAX F.C 57%.
B.B ERZURUMSPOR - IHTNAX F.C 1:2

51e minuut.
Gareis verovert de bal door een tackle van achteren. Gareis speelt de bal door. Méndez rent richting de bal. Méndez schiet op doel. Bárdos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - IHTNAX F.C 1:3

53e minuut.
Gareis kopt de bal weg. Méndez rent richting de bal. Xapecó begaat een overtreding. Xapecó krijgt een gele kaart. Méndez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Liangde zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Okoński rent richting de bal. Giaccone verovert de bal door een tackle van achteren. Giaccone haalt uit met een fantastische trap. Bárdos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barbachowski probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - IHTNAX F.C 1:4

55e minuut.
Papaioakeim is nu in balbezit. Méndez onderschept slim de pass. Okoński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Okoński krijgt een gele kaart. Méndez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Méndez kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
B.B ERZURUMSPOR - IHTNAX F.C 1:5

56e minuut.
Brzezik passt de bal met de wreef. Vargas rent richting de bal. Gareis bereikt de bal nog maar net als eerste. Konecki onderschept slim de pass. Konecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Quail rent richting de bal. Liangde verovert de bal door een tackle van achteren. Xapecó onderschept slim de pass. Xapecó geeft een lange en hoge pass. Vargas maakt een snoekduik en kopt de bal. Praski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Soalhães geeft een hoge lob. Méndez kopt de bal weg. Giaccone bereikt de bal nog maar net als eerste. Giaccone draait met de bal, schiet en ... Bárdos probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Klungelig pakt Konecki de bal. Voulgaris is nu in balbezit. Voulgaris probeert naar een medespeler te passen. Konecki is nu in balbezit. Konecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Inworp. Brzezik met de inworp. Voulgaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Xapecó bereikt de bal nog maar net als eerste. Xapecó geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B.B ERZURUMSPOR 42%, IHTNAX F.C 58%.
B.B ERZURUMSPOR - IHTNAX F.C 1:5