Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 17:51
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.16 [del]
  • Stadion: kms Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 18654
kms Freddy_KRueGeR
cemil Tactiek AKIN 3-2-3-2
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
58.4 gemiddelde waardering 49.8
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


4e minuut.
Bartolozzi geeft een hoge lob. Uchikov rent richting de bal. Pielecha verovert de bal door een tackle van achteren. Linares verovert de bal door een tackle van achteren. Linares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Freddy_KRueGeR 0:1

12e minuut.
Przysiuda geeft de bal voor. Szita bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioniţă onderschept slim de pass. Wieczyński rent richting de bal. Wieczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Barbagalli passt de bal in één keer door. Filantropol is nu in balbezit. Filantropol passt de bal in één keer door. Bartolozzi geeft een hoge lob. Linares springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski passt de bal in één keer door. Wieczyński is nu in balbezit. Wieczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kms - Freddy_KRueGeR 1:1

19e minuut.
Przysiuda onderschept slim de pass. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski passt de bal met de wreef. Przysiuda geeft de bal voor. Wieczyński springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Barbagalli probeert naar een medespeler te passen. Bartolozzi is nu in balbezit. Bartolozzi passt de bal met de wreef. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Freddy_KRueGeR 1:2

25e minuut.
Omassi is nu in balbezit. Omassi geeft de bal voor. Carrasco heeft problemen om de bal te vangen. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Boguský kopt de bal weg. Szita probeert naar een medespeler te passen. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kms - Freddy_KRueGeR 2:2

27e minuut.
Rákóczi heeft problemen om de bal te vangen. Barbagalli is nu in balbezit. Barbagalli probeert naar een medespeler te passen. Uchikov is nu in balbezit. Uchikov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klement kopt de bal weg. Filantropol probeert naar een medespeler te passen. Barbagalli heeft problemen om de bal te vangen. Barbagalli geeft een lange en hoge pass. Linares maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Freddy_KRueGeR 2:3

34e minuut.
Metidieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Metidieri passt de bal zonder na te denken. Barbagalli is nu in balbezit. Barbagalli geeft een hoge lob. Uchikov springt en kopt de bal. Niezgoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Niezgoda geeft een lange en hoge pass. Inworp. Klement zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbagalli is nu in balbezit. Barbagalli geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Uchikov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Freddy_KRueGeR 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kms 52%, Freddy_KRueGeR 48%.
kms - Freddy_KRueGeR 2:4

48e minuut.
Carrasco geeft een lange en hoge pass. Inworp. Przysiuda met een snelle inworp. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Rákóczi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wieczyński speelt de bal door. Szita rent richting de bal. Szita geeft de bal voor. Sadłowski rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Przysiuda neemt de hoekschop. Wieczyński krijgt zijn hoofd ertegen. Hunter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Hunter met een harde bal richting middenveld. Boguský kopt de bal weg. Uchikov is nu in balbezit. Uchikov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Freddy_KRueGeR 2:5

63e minuut.
Klungelig pakt Pielecha de bal. Uchikov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pielecha raakt geblesseerd tijdens het duel. Pielecha met een snel genomen vrije trap. Wieczyński kopt de bal weg. Metidieri probeert de bal aan de voet te houden. Sadłowski rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mahmudbəyov controleert de bal met de borst. Uchikov bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Barbagalli zal de hoekschop nemen. Linares krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Barbagalli rent richting de bal. Barbagalli passt de bal met de wreef. Uchikov rent richting de bal. Uchikov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bartolozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartolozzi passt de bal in één keer door. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares haalt uit met een fantastische trap. Niezgoda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Freddy_KRueGeR 2:6

70e minuut.
de Bruijckere komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Mahmudbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudbəyov geeft een hoge lob. Wieczyński rent richting de bal. Wieczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Freddy_KRueGeR 3:6

79e minuut.
Szita passt de bal met de wreef. Rákóczi is nu in balbezit. Rákóczi passt de bal met de wreef. Wieczyński is nu in balbezit. Wieczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Szita met een sublieme pass. Rákóczi speelt de bal door. Wieczyński rent richting de bal. Wieczyński draait met de bal, schiet en ... Hunter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Freddy_KRueGeR 4:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kms 48%, Freddy_KRueGeR 52%.
kms - Freddy_KRueGeR 4:6