Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tukelspor GEPARD
5-3-2 Tactiek TUNC
54% Balbezit 46%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53.2 gemiddelde waardering 49.5
solid Schieten good
solid Passen good
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Feichtenschlager is nu in balbezit. Hoàng Khải onderschept slim de pass. Hoàng Khải geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pytlarz de bal onder controle te krijgen. Pastor springt en kopt de bal. Lamia bokst de bal weg. Manavoğlu is nu in balbezit. Manavoğlu geeft de bal voor. Inworp. Popowicz met de inworp. Schwaar geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Marquès raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Machulski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tukelspor 67%, GEPARD 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tukelspor - GEPARD 0:0

60e minuut.
Frunda passt de bal in één keer door. Trevlakis geeft de bal voor. Heinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinen draait met de bal, schiet en ... Lamia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
tukelspor - GEPARD 0:1

63e minuut.
Pytlarz kopt de bal weg. Scazzoli kan de bal niet met de borst controleren. Scazzoli met een sublieme pass. Frunda is nu in balbezit. Frunda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

73e minuut.
Manavoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Manavoğlu geeft een lange en hoge pass. Frunda rent richting de bal. Frunda haalt uit met een fantastische trap. Kalmarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tukelspor - GEPARD 1:1

81e minuut.
Kadet met een sublieme pass. Dəvəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfafa begaat een overtreding. Dəvəli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Scazzoli neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Schwaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaar geeft een hoge lob. Heinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tukelspor - GEPARD 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tukelspor 68%, GEPARD 32%.
tukelspor - GEPARD 1:2