Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GEPARD tukelspor
TUNC Tactiek 5-3-2
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
4 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
50.4 gemiddelde waardering 57.3
good Schieten very good
good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Bellavite geeft een lange en hoge pass. Šimáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimáček passt de bal met de wreef. Frunda is nu in balbezit. Frunda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Feichtenschlager met een sublieme pass. Frunda is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Scazzoli neemt de hoekschop. Šimáček springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - tukelspor 0:1

18e minuut.
Popowicz is nu in balbezit. Bellavite onderschept slim de pass. Bellavite met een sublieme pass. Scazzoli rent richting de bal. Scazzoli geeft de bal voor. Kalmarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Manavoğlu kopt de bal weg. Popowicz rent richting de bal. Met opzet legt Scazzoli zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Scazzoli naar de kleedkamers voor een vroege douche.

27e minuut.
Klungelig pakt Manavoğlu de bal. Popowicz begaat een overtreding. Manavoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Manavoğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Frunda is nu in balbezit. Trevlakis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trevlakis krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Šimáček is nu in balbezit. Alfafa maakt een afschuwelijke overtreding. Šimáček raakt geblesseerd tijdens het duel. Bellavite zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Šimáček rent richting de bal. Šimáček schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GEPARD 35%, tukelspor 65%.
GEPARD - tukelspor 0:1

46e minuut.
Dəvəli komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Bellavite verovert de bal door een tackle van achteren. Bellavite passt de bal in één keer door. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Dəvəli kopt de bal weg. Daar is Schwaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellavite is nu in balbezit. Frunda is nu in balbezit. Frunda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Feichtenschlager probeert naar een medespeler te passen. Bellavite bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellavite probeert naar een medespeler te passen. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda haalt uit met een fantastische trap. Kalmarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Manavoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Manavoğlu passt de bal in één keer door. Frunda is nu in balbezit. Frunda haalt uit met een fantastische trap. Kalmarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Hoàng Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Feichtenschlager onderschept slim de pass. Feichtenschlager passt de bal zonder na te denken. Dəvəli is nu in balbezit. Dəvəli schiet op doel. Kalmarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Manavoğlu is nu in balbezit. Manavoğlu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Trevlakis de bal. Frunda is nu in balbezit. Frunda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Feichtenschlager rent richting de bal. Feichtenschlager passt de bal met de wreef. Dəvəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəvəli draait met de bal, schiet en ... Kalmarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GEPARD - tukelspor 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GEPARD 36%, tukelspor 64%.
GEPARD - tukelspor 0:2